Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ponownie
Marlenka Piszesz że Stomil ma dobre opinie ,skąd masz te dane .Mnie ciekawi jak wygląda kuchnia tzn wyżywienie ba byłem już kilka razy w sanatorium i z tym bywało różnie.Chociaż jak już ktoś wspominał ekipa robi największy klimat.Pozdrawiam i do zobaczenia.
agapio1 moje dane pochodzą od koleżanki, która niedawno tam była Wyżywienie w porównaniu z innymi sanatoriami jest zadowalające Wiadomo że wszystkim nie dogodzisz, zawsze to sanatorium a nie restauracja 5 gwiazdek. Pokoje te wyremontowane też są w porządku inne nie bardzo ale coś za coś Ziemowit ma dobre położenie nie trzeba dużo chodzić pod górkę. Raczej nie było narzekań na opiekę lekarską a rehabilitanci są chwaleni (z małymi wyjątkami) Są jeszcze inne plusy tzw organizacyjne.
Marlenka i to jest satysfakcjonująca odpowiedź .Teraz tylko liczyć aby pogoda dopisała i ekipa oczywiście .Iwonicz znam bo byłem tam w sanatorium Pod Jodłą tak że spodziewam się fajnego pobytu.Fajnie że jedzenie w miarę OK trzeba liczyć jeszcze na fajny pokój i fajnego lokatora /lokatorkę.Jeszcze żeby dobrze trafić z zabiegami to już marzeń szczyt. Do zobaczenia
Mam jeszcze jeden temat, czy Twoja koleżanka korzystała z internetu w Stomilu czy miała swój? Bo z tym bywa różnie a wolałbym nie tracić kontaktu ze "światem zewnętrznym" . I jeszcze jedno o której planujesz być na miejscu bo z tego co wiem pokoje kto pierwszy ten lepszy .Mi trasa zajmie ok 3h więc myślę że ok 11:00 będę i zastanawiam się czy nie wyruszyć wcześniej .
Osobiście radzę być jak najwcześniej. Pokoje radzę brać od 200 wzwyż. Internet oni mają ale coś około 40-50 zł. i słabiutki . Ja miałem swój modem ale zasięg też nie najlepszy ale do serfowania po internecie wystarczy, o filmach raczej zapomnij.
Witam! Ja obecnie przebywam w tym sanatorium Ziemowit, wyżywienie jest jak dla mnie dobre i wystarczające. Zabiegi też w porządku i wszystko na miejscu, nie trzeba wychodzić z budynku. Jedynym minusem jest właśnie internet, słabo działa, koszt 30 zł, ale obecnie nie ma bo im serwery padły. Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy!
Paulo64 pisze: 02 mar 2019 10:55
Witam! Ja obecnie przebywam w tym sanatorium Ziemowit,
Witaj Paulo64 Opisz może swoje wrażenia z pobytu i z obiektu. Zawsze to będzie jakaś świeża wiadomość.
Gdzie teraz się chodzi na tańce? Podobno Krakowiak wyremontowany a Ballada, otwarta?
agapio1 też słyszałam że z internetem tam słabo, trzeba mieć swój