Sanatorium Stomil Ziemowit Iwonicz Zdrój od 08.04.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2015 20:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Sanatorium Stomil Ziemowit Iwonicz Zdrój od 08.04.2019

Post autor: Marlenka »

Witaj stan_jan123 :kwiat: świetnie że się odezwałeś, wygląda na to że ekipa rośnie, kto jeszcze? :P
agapio1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2017 23:31
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: agapio1 »

Witam ponownie
Marlenka Piszesz że Stomil ma dobre opinie ,skąd masz te dane .Mnie ciekawi jak wygląda kuchnia tzn wyżywienie ba byłem już kilka razy w sanatorium i z tym bywało różnie.Chociaż jak już ktoś wspominał ekipa robi największy klimat.Pozdrawiam i do zobaczenia.
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agapio1 :kwiat: moje dane pochodzą od koleżanki, która niedawno tam była :D Wyżywienie w porównaniu z innymi sanatoriami jest zadowalające Wiadomo że wszystkim nie dogodzisz, zawsze to sanatorium a nie restauracja 5 gwiazdek. Pokoje te wyremontowane też są w porządku inne nie bardzo ale coś za coś Ziemowit ma dobre położenie nie trzeba dużo chodzić pod górkę. Raczej nie było narzekań na opiekę lekarską a rehabilitanci są chwaleni (z małymi wyjątkami) Są jeszcze inne plusy tzw organizacyjne. ;)
agapio1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Marlenka i to jest satysfakcjonująca odpowiedź :D .Teraz tylko liczyć aby pogoda dopisała i ekipa oczywiście .Iwonicz znam bo byłem tam w sanatorium Pod Jodłą tak że spodziewam się fajnego pobytu.Fajnie że jedzenie w miarę OK :) trzeba liczyć jeszcze na fajny pokój i fajnego lokatora /lokatorkę.Jeszcze żeby dobrze trafić z zabiegami to już marzeń szczyt. ;) Do zobaczenia
agapio1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mam jeszcze jeden temat, czy Twoja koleżanka korzystała z internetu w Stomilu czy miała swój? Bo z tym bywa różnie a wolałbym nie tracić kontaktu ze "światem zewnętrznym" . I jeszcze jedno o której planujesz być na miejscu bo z tego co wiem pokoje kto pierwszy ten lepszy ;) .Mi trasa zajmie ok 3h więc myślę że ok 11:00 będę i zastanawiam się czy nie wyruszyć wcześniej :roll: .
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Osobiście radzę być jak najwcześniej. Pokoje radzę brać od 200 wzwyż. Internet oni mają ale coś około 40-50 zł. i słabiutki . Ja miałem swój modem ale zasięg też nie najlepszy ale do serfowania po internecie wystarczy, o filmach raczej zapomnij.
Paulo64
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2019 22:34
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Paulo64 »

Witam! Ja obecnie przebywam w tym sanatorium Ziemowit, wyżywienie jest jak dla mnie dobre i wystarczające. Zabiegi też w porządku i wszystko na miejscu, nie trzeba wychodzić z budynku. Jedynym minusem jest właśnie internet, słabo działa, koszt 30 zł, ale obecnie nie ma bo im serwery padły. Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy!
agapio1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Paulo napisz proszę jak z remontem bo we wcześniejszych postach wyczytałem że nie wszystkie pokoje są wyremontowane .
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

I lepiej nie będzie bo cała kasa poszła na obiekty w Rymanowie. :lol:
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Paulo64 pisze: 02 mar 2019 10:55 Witam! Ja obecnie przebywam w tym sanatorium Ziemowit,
Witaj Paulo64 :kwiat: Opisz może swoje wrażenia z pobytu i z obiektu. Zawsze to będzie jakaś świeża wiadomość.
Gdzie teraz się chodzi na tańce? Podobno Krakowiak wyremontowany a Ballada, otwarta?

agapio1 też słyszałam że z internetem tam słabo, trzeba mieć swój ;)
ODPOWIEDZ