Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Skąd wyjeżdżasz i jakim środkiem lokomocji. Ja sprawdzam pociągi z Gdyni do Wrocławia. Dalej autobus i bus. Zobaczę jak się. Dotychczas nikt się nie odezwał z pomorskiego. Pozdrawiam. Waldek.
Witaj Marzena.
Ja również pojadę samochodem.
Połączenie pociągiem to 7h jazdy. Bezpośrednio do Wrocławia z Rybnika potem do miejscowości uzdrowiskowej.
Samochodem autostrada mam 3h drogi.
No i na miejscu większe możliwości zwiedzania gdy jest się mobilnym.
Pozdrawiam
Witam Basiu i Waldku ,
Ja wyjeżdżam spod Lublina. Pociągiem do Wrocławia to ponad 8 godzin a z Wrocławia to nawet nie wiem jakie jest połączenie hehe.
Autem to jakies 6 godzin ale komfort lepszy no i wiadomo ta mobilność na miejscu by się przydała hehe .
Zastanawiam się jeszcze nad opcjami transportu i szkoda, że jeszcze nikt się nie odezwał z okolic bo może by tak wspólnymi "siłami" coś pokombinować . Jeśli chodzi o pociąg i busy to trochę przerażają mnie te przesiadki .
Jest jeszcze troszeczkę czasu to może ktoś z lubelskiego się odezwie
Byłam w Lądku we wrześniu (ale był upał!) w Jubilacie. Zabiegi unikalne, nigdzie nie miałam tak wspaniałych zabiegów , duużo wodnych, które gdzie indziej są jak na lekarstwo. Lądek poza sanatorium biednie wygląda, wymarłe miasto ale uzdrowisko pięknie położone, mieści się w zabytkowych budynkach ze wspaniałym Wojciechem z basenem, super kąpielami perełkowymi (mocny masaż wodny) w marmurowych wannach (Wojciech).
Polecam też hydromasaż w wannie (super) i kapiel w basenie w Wojciechu.
Miłego wypoczynku.