Byłam tam i w porównaniu z innymi ośrodkami to zabiegi nie odbiegają od ogólnie przyjętych w innych ośrodkach .
Standard pokoi
Dziwi mnie i to bardzo mocno , że zamiast koncentrować się nad swoją rehabilitacją

A moim zdaniem pan mówisz nieprawdę, bo żeby przebywać we wszystkich sanatoriach w Krynicy i zobaczyć jakie są warunki to trzeba od kilkunastu lat jeździć i za każdym razem dostawać przydział do innego ośrodka. Można też jeździć prywatnie. Jedno proste zapytanie do pana : proszę o opisy wszystkich ośrodków w całej Krynicy swoimi słowami w miarę dokładne i w jakich latach pan tam przebywał ?Adam Ferser pisze: 15 mar 2019 21:11Beskid to w mojej opinii najgorsze sanatorium w Krynicy,najgorsze dla osób chcących się leczyć.To zdecydowanie najlepsze miejsce dla alkoholików i imprezowiczów różnej maści.Warunki pod psem,śmierdzące i zagrzybione pokoje,częste braki ciepłej wody po zabiegach i wieczorem to norma.Jeśli chcesz się podleczyć to radzę zdecydować sie na inną placówke,jeśli chcesz chlać i dobrze się bawić ,to zdecydowanie najlepsze miejsce.Prsonel wogóle nie zwraca na to uwagi.Na zabiegi można wogóle nie chodzić ,a podpisy na karcie dostaniesz za drobne prezenty u pań prowadzących.teo388 pisze: 26 lut 2019 11:03 Witam
Mam wyjazd na rech.prewencji rentowej do Krynicy Zdrój "Beskid" od 17.03.19r.
Szukam kontaktu z osobą która ma doświadczenie z pobytu i byłaby skłonna podzielić się praktycznymi poradami i uwagami.
Byłbym wdzięczny za kontakt nie tylko w swoim imieniu.
joanie pisze: 16 mar 2019 19:45 Witam. Widzę Basiu, że będziemy w Beskidzie w tym samym czasie. Pozdrawiam. :
Witam.Joanna skąd jesteś ? Masz może jakiś informacje jak tam jest w tym Beskidzie?
Pozdrawiam
Witam.Ja jadę 28 maja.Proszę napisz po przyjeździe jak tam jest.Iwona Mati pisze: 15 mar 2019 23:20 rozmawiałam przez tel z dwoma osobami które tam były i zbytnio nie dramatyzowały .... wręcz były zadowolone i trafiły na świetną ekipę ...Basiu a Ty kiedy jedziesz