Ciechocinek od 7 maja
-
Jola74
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sie 2015 22:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Ciechocinek od 7 maja
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Spotkałam się z takim przypadkiem że pan tam często gra tzw. muzykę biesiadną i wszyscy ludzie śpiewają głośno i mu wtórują......
Pozdrawiam serdecznie
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Domyślam się że masz na myśli że ona jest wszędzie.. tzn. muzyka biesiadna...? Tak?..
Nio....chyba tak.....
Wiesz czasami mam takie momenty że sama sobie się dziwię I zastanawiam jak przebywam na tych czasem tańcach czy dancingach i słucham tych tekstów niektórych melodii to śmieję się sama do siebie o czym one są i co mają na myśli, z tych tekstów..i o czym one opowiadają i jak śmieszne te teksty czasem brzmią...Mam na myśli tą muzykę disco polo i te wszystkie podobne, inne przeboje... Typowym przykładem będzie melodia Sławomira co weszła na antenę radiową w zeszłym roku w marcu, ja akurat byłam w Ciechocinku w kwietniu w kolejowym i puszczali tą melodie 3 razy jak nie więcej w ciągu dnia, że znowu trawa zarosła czy trawo zaroslaś.. Hihi... Niemniej jednak lubię te wszystkie melodie bo nie ma innych i do tych co grają trzeba znaleźć jakąś też przyjemność i obcować z tymi melodiami i przyzwyczajam się pomalutku....i niektóre nawet miłe..
To tylko tak króciutko chciałam przedstawić swoje czasem przemyślenia i przepraszam...
Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę i samych szczęśliwych chwil
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
Myślę, że podobna odległość . Nie będziemy się spierać o te 10 m.Muzyczka pisze: 03 kwie 2019 22:35 Czy przypadkiem nie ma bliżej do Biedronki kolejowe Sanatorium?..
Miałem na myśli CiebieMuzyczka pisze: 04 kwie 2019 09:18 Domyślam się że masz na myśli że ona jest wszędzie.. tzn. muzyka biesiadna...? Tak?..
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Hihihihi...
Muzyka owszem..a mój pseudonim, chyba i ma osoba to nie wszędzie... hihi...
Tak jak loco czy logo..też wszędzie..hihi..
Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego