Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Byłem w Cichych Wąwoz ach w lutym 2018
Nie jest to źadna dziura tylko mała miejscowość
Uzdrowiskowa zakwaterowanie w pokojach jedno i
2 osobowych wyżywienie znakomite zabiegi również
Polecam Pozdrawiam
Byłem w sanatorium Ciche Wąwozy w październiku 2016 r. Dla kuracjuszy z NFZ były tylko pokoje 2-osobowe. Pokoje 1-osobowe były tylko dla komercyjnych. W budynku jest winda. Wszystkie zabiegi na miejscu (oprócz basenu) Na parterze kawiarnia z muzyka na żywo. Opieka pielęgniarska i lekarska na dobrym poziomie, tak jak i wyżywienie. Budynek znajduje się na szczycie wąwozu, więc do centrum i parku Nałęczowa mamy "'z górki". Ogólnie z pobytu byłem zadowolony. Tak było w 2016 roku. Myślę, że do tego czasu nic się na gorzej nie zmieniło. Z tamtego okresu zrobiłem slajdzik z Cichym Wąwozem i okolicą Nałęczowa. http://slajdzik.pl/slajd/sanatorium-ciche-wawozy-128207
Życzę miłego pobytu i zdrowotnych zabiegów.