Jantar Dziwnówek od 26.01.2020

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Karolina_123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 18:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy

Re: Jantar Dziwnówek od 26.01.2020

Post autor: Karolina_123 »

mariasz123 pisze: 07 sty 2020 09:42
Karolina_123 pisze: 08 gru 2019 20:48 Jadę do Dziwnówka od 25 maja 2020r trzeci raz. Tam jest bardzo dobra rehabilitacja , basen dla wszystkich, dobre zabiegi, jestem b. zadowolona , do morza 7 minut
Dziękuję za rekomendację Ośrodka :D.
Jest Pani kolejną osobą, która potwierdza, że rehabilitacja tam będzie bardzo dobra a ośrodek jest na wysokim poziomie :D.
Proszę jeszcze o informację jak tam wyglądają "zajęcia pozarehabilitacyjne" :lol:
Co można robić w wolnym czasie, co jest w dostępne okolicy ? (np. kino, koncerty, kawiarenka/i, gastronomia z rybką, itd.). Czy w tej kawiarence, która jest na Ośrodku będą teraz (w okresie zimowym) potańcówki? A w pobliżu Ośrodka, w innym miejscu? Czy jest gdzieś „gimnastyka taneczna”? Jadę na rehabilitację przede wszystkim dla ciała ale przyda się też coś dla ducha :lol: (potrzebuję dobrego relaksu, bo będę tuż po męczącej pracy w delegacji).
byłam w na przełomie maja i czerwca wiec nie wiem jak tam jest zimą
pozdrawiam
AgnieszkaL
Na forum od: 29 sty 2020 15:00

Re: Jantar Dziwnówek od 26.01.2020

Post autor: AgnieszkaL »

Karolina_123 pisze: 08 gru 2019 20:48 Jadę do Dziwnówka od 25 maja 2020r trzeci raz. Tam jest bardzo dobra rehabilitacja , basen dla wszystkich, dobre zabiegi, jestem b. zadowolona , do morza 7 minut
Witaj. Też jadę od 25 maja do Dziwnówka. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ