Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wczoraj słuchałem w TV wypowiedzi Pani z centrali NFZ i mówiła ,że wszystko się przesuwa ale osoby które miały jechać marzec Kwiecień pojadą w pierwszej kolejności . Z tego co zrozumiałem to wszystkim pozostałym osobom też się przesunie .
A ja uważam że gro osób , które otrzymają przydziały zaraz po otwarciu sanatoriów , zrezygnuje z wyjazdu .... mam na myśli osoby oczekujace na wyjazd z NFZ .... zatem kolejka przesunie się do przodu
Przed epidemią miałam termin na czerwiec 2020.
Teraz patrzę w przeglądarce...... numer pozostał ten sam a termin przeniesiony na luty 2021.
Czy ktoś tak ma