Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam , też miałam jechać z ZUS na rehabilitację tylko że w maju. Jak w kwietniu się dodzwoniłam do mojego ZUS ,to Pani mi powiedziała że jak ruszą to dostaniemy nowe skierowania z zachowaniem kolejki. No cóż, poczekamy cierpliwie
Witam , dziś dzwoniłam do naszej sławnej instytucji ZUS ale gdy zapytałam , czy przyjmują wnioski o prewencję rentową to pani odpowiedziała konkretnie - nie wiem . Pozdrawiam .
Ewciu poczytaj mój wpis w ,,Komisja ZUS'' , tam zamieściłam najnowsze wiadomości . Mam nadzieję , że następne będą po niedzieli . Trzymaj się cieplutko .