Najlepsze sanatorium w Kołobrzegu ?
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Re: Najlepsze sanatorium w Kołobrzegu ?
Adam to według Ciebie, które sanatorium w Kołobrzegu jest najlepsze?
Minęły 2 lata i ...
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
-
sanatorzystkazpucka
- Na forum od: 05 lis 2025 13:49
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Podziękowano: 1 raz
ja jakąś ekspertką tutaj nie jestem, bo dopiero kilka lat jeżdżę do Kołobrzegu na sanatoria, ale powiem tak, jeśli miałabym wybrać, to zdecydowanie polecam Sanatorium Uzdrowiskowe Bałtyk. Byłam tam już dwa razy i za każdym razem byłam zadowolona. Super
Byłam też raz w Lechu prywatnie. Ogólnie było spoko, ale w porównaniu do Bałtyku, trochę mniej zorganizowane i profesjonalne miejsce. Pokój był okej, ale widać, że obiekt też wymaga trochę odświeżenia. Tutaj personel też był miły i pomocny,więc nie mogę narzekać
PS szkoda że to forum takie mało aktywne jest, natknęłam sie na nie przypadkiem szukając odpowiedzi na jedno pytanie i widze zee mogloby byc fajną skarbnicą wiedzy
Powód: usunięto link
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Jak widzę na forum forumowicza z takim stażem, to raczej nie odpowiadam na takie zapytania, bo wiadomo, że tylko włącza się do dyskusji, jak potrzebuje informacji przed wyjazdem do sanatorium.
Na forum staż Adama, to 9 lat i 130 postów
W 2020 r był w Mewie w Kołobrzegu i co
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Adam1978 pisze: 17 lut 2021 15:21 Miałem pokój w Mewa 1 pokój miałem od recepcji w lewo na końcu korytarza później zostałem przeniesiony
dwa pokoje wcześniej na przeciwko pokoju pięlęgniarek
wyposażenie pokoju to wygodne łóżka z lampkami
telewizor dodatkowo telewizja dodatkowo płatna część pokoji z balkonem wspólna łazienka dla dwóch osób łazienka dzieli pokoeje.częśćć zabiegów miałem w budynku to się nie przemieszczałem jak chodzi o zabiegi wodne typu basen to trzeba przejść do budynku Mewa 5 tam też się odbywają kąpiele perełkowe i solankowe masaże jak chodzi o ćwiczenia to trzeba przejść do Mewy 4 tam w salce i odbywają się tam ćwiczenia i jeszcze na przyrządach ćwiczenia. Mewa 2 to jest budynek z pokojami . Bardzo blisko do morza przejście przez park do Centrum spacerkiem jakieś 15 min a do pociągu jeszcze bliżej najbliżej to iść do kładki są windy i jakieś 600 m jest Sanatorium Mewa najpierw trzeba podejść do Mewy 5 tam się zarejestrować i tam przydzilali pokoje można też dostać pokój w Mewie 5.
Pozdrawiam
Adam
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Przyznaję się do błędu, ale tylko odnośnie tej opinii, bo resztę podtrzymuję.