Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A teraz klika fotek z zamku przepięknie położonego ze stadniną ogierów obok.. Samo zwiedzanie nie jest zbyt ciekawe ze względu na ograniczenia związane z wąskimi korytarzami. Poza kilkoma salkami z wystrojem sal jest jeszcze kilka z obrazami i dwoma pomieszczeniami związanymi podobno z tworzeniem bazy dla pobytu Hitlera nic nie ma. Są jeszcze do obejrzenia tarasy zamkowe z których można zobaczyć starszą część zamku.
Nie wspominałem nic o tańcach alę są każdego dnia, wczoraj nawet szefostwo lokalu w sanatorium stwierdziło, że przy takim towarzystwie to będzie otwarte z baletami nawet w poniedziałki a więc 7 razy w tygodniu. Przychodzą ludzie z sąsiednich obiektów a szczególnie piękne dziewczyny. Oczywiście tylko do 22.00. w zasadzie wczoraj zeszliśmy jako ostatnia para z parkietu.
W sobotę wracając do pokoju lekko po 22.00 spotkałem na korytarzu pierwszy raz pielęgniarkę ale zapytała czy wszystko w porządku i rozstaliśmy się w miłej atmosferze. Nie ma też żadnych pomiarów temperatury ani ciśnienia chyba że zleci lekarz. Są tu osoby również komercyjnie i miały robione badania z palca przed rejestracją i po pół godzinie wynik a dopiero reszta formalności . Koszt 65 zł.
Zabiegi można w miarę możliwości przestawiać sobie godzinowo. Zaczynają się od 7.00 a kończą o 15.00 .
Janku, piękne fotki przypominają mi o wspaniałym czasie spędzonym w „Bristolu”. Mój pobyt miał miejsce w 2014 r. i wtedy kawiarnia nie była czynna( podobno z powodu remontu). Widzę, że korzystasz z rozrywek na maksa i super, że miło spędzasz czas po zabiegach.W tym roku NFZ obdarował mnie ośrodkiem „ Grażyna” w Ciechocinku. Doczytałam na forum, że byłeś tam jakiś czas temu i spokojnie przetrwałeś ten czas a nawet byłeś zadowolony z pobytu. Wszystkiego dobrego i udanej kuracjiPozdrawiam.