BAJKA Horyniec Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: BAJKA Horyniec Zdrój

Post autor: dzi »

Selene
W innym wątku pisałem, że jesteś wspaniałą kuracjuszką, bo tak niewiele osób pisze w czasie pobytu na kuracji.
Twój uśmiech i radość czuję prawie 600 km od Krynicy. Byłem w Krynicy Górskiej 4 lata temu w maju gościnnie. Leczyłem się kilka kilometrów na wschód od Krynicy w Wysowej.
Wykorzystaj ten jeszcze tydzień optymalnie . A ja..... za tydzień wyjeżdżam do tytułowej "Bajki" :).
Pozdrawiam serdecznie.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W telefonicznej informacji dowiedziałem się, że uzdrowisko prowadzi rezerwację pokoi dwuosobowych dla małżeństw . To ja zarezerwowałem miejsce w trzyosobowym z łazienką, na jak najwyższym piętrze, bez TV i dla nie palących z dobrym widokiem przez okno :).
Może ktoś jedzie 26 marca z lubelskiego ? Mogę zabrać dwie osoby.
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2010 20:48
Podziękował: 1 raz

Post autor: anezobk »

Najwyższe piętro to poddasze i tam nie ma żadnego widoku.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień Dobry anezobk
Na zdjęciu pałacu przerobionego na uzdrowisko widoczne są okna i na najwyższym poziomie . A Ty mieszkałaś na poddaszu bez okien ?
Przez telefon powiedziano mi, że jak przyjadę wcześniej to może będę miał wybór.
Proszę Anezobk napisz: w/g Ciebie ( jeśli będę mógł wybierać), to na jakich piętrach są znośne warunki ?
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Owszem okienko jest ale chcąc przez nie wyglądać to potrzeba wejść na taki mały gzyms no i wtedy oglądamy to i owo.Piętro niżej są lepsze pokoje lub przy bramie, zupełnie oddzielne.Na ostatnie piętro mustrowano najmłodszych.Proś o osobę w swoim przedziale wiekowym. Powodzenia.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki anezobk.
Wykorzystam Twoje porady. W moim przedziale wiekowym to takie już dziadki :). Duchowo jestem o wiele młodszy . Zwykle proszę o... towarzystwo -10 . :). I nie narzekamy.
Pozdrawiam
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Post autor: Lary »

O rany ta Bajka nie zasłużyła aby o niej tyle pisać. Życzę więc miłego towarzystwa.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lary
Zakładając ten wątek chciałem coś więcej się dowiedzieć przed wyjazdem. Jestem pozytywnie nastawiony. Dużo zależy od innych kuracjuszy. By nie trawić na wiecznych malkontentów. A uzdrowisko...nie miałem wyboru :)...przystosuje się.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

dzi wspaniałego wypoczynku , udanej kuracji , trafionych zabiegów , wesołych kuracjuszy , ciekawych wycieczek , i tego co lubisz :) na kuracji w Horyniec Zdrój życzy Ci Bunia
I oczywiście szczęśliwej podróży :!:
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dzi ,głowa do góry znasz Horyniec, a ja byłam tam dwa razy i trzeci też bym chętnie pojechała,obojętnie co by mi dali .Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ