Witaj CelinaB jeśli mogę to doradzę.....moja mama również się denerwowała,że wysłała wniosek i nie dostała numerka.....zadzwoniłam na infolinię w jej imieniu przedstawiłam sytuację trafiłam na fajną Panią,która poprosiła o podanie numeru pesel mamy i prosiła bym poczekała 2 min.a ona skontaktuje się z NFZ Katowice....po chwili znów się do mnie odezwała i powiedziała,że nakreśliła sprawę i przełączyła mnie na nasz NFZ tam znów fajna Pani udzieliła mi informacji,że sprawdziła,że wniosek wpłynął i,że lada dzień przyjdzie informacja listowna ....tak też się stało po 3 dniach mama dostała pisemko z numerkiem i informacją,że przybliżony czas oczekiwania to 35 miesięcyCelinaB pisze: 19 paź 2020 19:09 Ja 16 czerwca wysłałam pocztą wniosek o sanatorium do NFZ Katowice.
Do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi potwierdzającej z numerem, ani odpowiedzi negatywnej... ciągle czekam.
A to już ponad 4 miesiące![]()
Kto złożył wniosek w Październiku 2020
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Re: Kto złożył wniosek w Październiku 2020
-
CelinaB
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2020 20:30
- Staż sanatoryjny: 1
Bardzo Ci dziękuję, uspokoiłaś mnie, bo martwiłam się źe tylko ja tak mam.Samosia pisze: 19 paź 2020 20:02Witaj CelinaB jeśli mogę to doradzę.....moja mama również się denerwowała,że wysłała wniosek i nie dostała numerka.....zadzwoniłam na infolinię w jej imieniu przedstawiłam sytuację trafiłam na fajną Panią,która poprosiła o podanie numeru pesel mamy i prosiła bym poczekała 2 min.a ona skontaktuje się z NFZ Katowice....po chwili znów się do mnie odezwała i powiedziała,że nakreśliła sprawę i przełączyła mnie na nasz NFZ tam znów fajna Pani udzieliła mi informacji,że sprawdziła,że wniosek wpłynął i,że lada dzień przyjdzie informacja listowna ....tak też się stało po 3 dniach mama dostała pisemko z numerkiem i informacją,że przybliżony czas oczekiwania to 35 miesięcyCelinaB pisze: 19 paź 2020 19:09 Ja 16 czerwca wysłałam pocztą wniosek o sanatorium do NFZ Katowice.
Do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi potwierdzającej z numerem, ani odpowiedzi negatywnej... ciągle czekam.
A to już ponad 4 miesiące![]()
Wiesz kto pyta nie błądzi
![]()
Tak, najlepiej będzie zadzwonić i się samemu dopytać... dziękuję jeszcze raz i dobrej nocy życzę
- Samosia
- Super Kuracjusz

Nie ma za co dziękowaćCelinaB pisze: 19 paź 2020 20:18 Bardzo Ci dziękuję, uspokoiłaś mnie, bo martwiłam się źe tylko ja tak mam.
Tak, najlepiej będzie zadzwonić i się samemu dopytać... dziękuję jeszcze raz i dobrej nocy życzę![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
No nie wiadomo, jak tendencja będzie trwała to wszystko możliwe
-
CelinaB
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2020 20:30
- Staż sanatoryjny: 1
Hura !Samosia pisze: 19 paź 2020 20:25Nie ma za co dziękowaćCelinaB pisze: 19 paź 2020 20:18 Bardzo Ci dziękuję, uspokoiłaś mnie, bo martwiłam się źe tylko ja tak mam.
Tak, najlepiej będzie zadzwonić i się samemu dopytać... dziękuję jeszcze raz i dobrej nocy życzę![]()
Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy
![]()
Dziekuje za rady i trzymane kciuki, przydało się.
Dodzwoniłam się i już mam numer... 87713.
Czekać mam około 35 miesięcy, ale od czerwca już 4 z nich minęło
- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 3 razy
- Samosia
- Super Kuracjusz

SUPER CelinaB,że udało się załatwićCelinaB pisze: 20 paź 2020 15:54 Hura !
Dziekuje za rady i trzymane kciuki, przydało się.
Dodzwoniłam się i już mam numer... 87713.
Czekać mam około 35 miesięcy, ale od czerwca już 4 z nich minęło![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy