ZUS Osieczek 2 czerwiec

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2016 20:28

Re: ZUS Osieczek 2 czerwiec

Post autor: Marysia65 »

I tego musimy się trzymać :kwiat: Grunt to pozytywne nastawienie, wszak to czerwiec, najdłuższe dni, musi być fajnie ... tylko kto będzie chodził po zaopatrzenie ;) Stacja Paliw 3 km. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: jeni42 »

Co to dla harcerzy 3 km 🤣 plecaki na plecy i damy radę. Już sobie wyobrażam te nasze wycieczki do sklepu 🤣
Karena05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2012 10:12
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: Karena05 »

witajcie czy jest jeszcze ktoś kto wyjeżdża do Osieczka w tym terminie pozdrawiam proszę o kontakt :serce: :D :kwiat: :kwiat:
Karena05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2012 10:12
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: Karena05 »

jeni42 pisze: 09 maja 2021 14:06 Co to dla harcerzy 3 km 🤣 plecaki na plecy i damy radę. Już sobie wyobrażam te nasze wycieczki do sklepu 🤣
[/quote Damy rade kijki plecak i na zakupy nad jeziorko :serce: :kwiat: :serce: :serce: :kwiat: :lol:
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ciekawe co na te ciężkie plecaki nasze kręgosłupy ;)
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Marysiu, ja myślę, że to bardzo dobrze zrobi naszym kręgosłupom, będziemy chodziły wyprostowane jak strzały 😁 po kilka
🍾🍾 na plecy ( nie mówię o głowie ) jeszcze nikomu nie zaszkodziło ( chyba ) 🤣
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na stronie term Mszczonów pozytywna informacja o planowanym ponownym otwarciu od 29 Maja !!! Oby nikt i nic nie zmieniło tych planów, to przy odpowiedniej pogodzie , będzie gdzie miło i to z pożytkiem dla zdrowia spędzić wolny czas :D
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widziałam zdjęcia na fb z ub. roku i powiem Wam że w tym Osieczku jest latem nawet ładnie i jest gdzie spędzić wolny czas. Także moje negatywne nastawienie powoli zmienia się na plus :)
Awatar użytkownika
acik61
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2019 18:51
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: acik61 »

viewtopic.php?t=22682&start=40
Pod tym linkiem mój opis pobytu w Osieczku - wprawdzie styczeń 2020 ( jeden z ostatnich - jak nie ostatni cały pobyt przed pandemią
Też bałem się jechać - wręcz chciałem zrezygnować z tego miejsca a po czasie wspominam jako jeden z najlepszych pobytów
Pozdrawiam
P.s. jakby administrator link usunął (bo nie można) choć to link wewnętrzny strony to znajdziecie ten opis wpisując w "lupkę" - Osieczek ZUS
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki za info. Już czytałam wcześniej Twoją opinię. Problem polega na sezonie w którym tam jedziemy. Wszyscy straszą opryskami w tym okresie i tego się obawiamy. No cóż, zobaczymy jak będzie... Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ