Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Selene z tego co wiem Nie ma na ten rok umowy z ZUS-em i szpitalnej.Jest tylko sanatoryjna,wczesna rehabilitacja i żołnierze.Chyba,że coś się zmieniło od wczoraj.
Dziękuje za szybka odpowiedz. A powiedz mi jeszcze prosze,czy muszę wysłać do nich skierowanie(czyt.bilet)czy wziąć wszystko w "koszulkę"i w dniu przyjazdu mogę im to dać?to mój pierwszy wyjazd na państwowe wczasy ,wiec pojęcia o tym nie mam.
Jeszcze raz dziękuje. Myślałem ze juz nikt tu nie wchodzi i nie czyta ale bardzo miło sie zaskoczyłem.
Mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze. Byleby nie padało,resztę jakos przeżyje i mam nadzieje zrzucę kilka nadplanowych kilogramów. Zima idzie,ale bojler mi niepotrzebny,wystarczy kaloryfer:)
Bartek w Lądku jest zawsze co robić.Jak nie górki,to basen.Zawsze znajdziesz dla siebie jakąś alternatywę.Ponadto jest całe mnóstwo wycieczek również do ciekawych miejsc po czeskiej stronie.Region piękny.
Widzę Felice ze jestes chyba weteranka;)
Pewnie ze tak,wszystko okaże sie na miejscu. Co robić,jak robić,a jeśli bedzie sporo wolnego czasu to jak go wykorzystać:)
Trochę sie boje ze jednak to nie bedzie dla mnie,może przez to ze jade po raz pierwszy ale kto nie chce spróbować to siedzi w domu z pilotem w ręku;)
Muszę usiąść na większy ekran żeby poczytać o okolicach i rozplanować sobie 24 piękne dni w ciszy i spokoju;)
Bartek,weteranką a i owszem....i życiową i w ilości wyjazdów do Lądka.Matuzalem jeszcze nie jestem,ale jeżeli chodzi o Lądek to wiele wiem ale również znajdziesz na stronie Lądek Zdrój - Nieoficjalna strona.Tam są wszystkie trasy piesze i rowerowe,oraz dużo historii.