Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, wiem, że Iwonka bardzo zadowolona wróciła. Ja jestem obecnie i jest super, nie wspomnę o tym tygodniu, że plażowo cały czas i cieplutko, bezwietrznie..i taki był pierwszy tydzień, środkowy chłodniejszy troszku , z wiatrem.... obecnie są komary niestety, ale po godzinie 21 zasypiają...hi . Dziś o 21.45 na promenadzie-19 st i bardzo ciepły, miły wieczór...
Serdecznie pozdrawiam...
Jest teraz Pani w Bałtyku Świnoujście? super!
Czy mogę prosić o kilka praktycznych porad?
Koleżanka dostała skierowanie i zastanawiamy się:
Co takiego praktycznego warto że sobą tam zabrać bo np. Okazuje się że jest to tam w tym obiekcie nie przemyślane. Np. Weź że sobą przyklejane haczyki bo nie na gdzie powiesić ręczników. Albo weź sobie swój koc bo jest zimno. Albo weź sobie rozkładana półkę tekstylna bo szafa to tylko rurki na wieszaki Cokolwiek tego typu Albo Cokolwiek wynikające z indywidualnych praktyk panujących w tym obiekcie (np brak kubka w pokoju a że stołówki nie wolno wyniesc) ?
Będziemy wdzięczne za pomoc i wszelkie rady!
Witam, w pokoju jest szklanka z łyżeczką i talerzyk. Czajnik 40 zł na dwie osoby płaci i wypożycza się w recepcji. Szafa z wieszakami jest jak i w łazience też jest dużo wieszaków .Przynajmniej ja nie mam z tym problemu. W naszym pokoju są dwa koce więc też z tym nie ma problemu. Gdyby było zimno można prosić panią sprzątającą o dodatkowy koc albo zgłosić w recepcji. Ręcznik duży był wymieniany w połowie. Można i stary zostawić sobie...Jest ok... serdecznie pozdrawiam