Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzięki Pancerz za super opis. Siostra jedzie maj-czerwiec to jej podpowiem. Napisz proszę czy pokoje są z balkonami czy nie i czy wszystkie zabiegi na miejscu?
Dziękuję bardzo za wyczerpującą informację o tym sanatorium.
Mam turnus od 29 marca i po otrzymaniu skierowania aż się popłakałam że to miejsce i taki czas. Jednak gdy przeczytałam Twoja opinię moje myślenie radykalnie się zmieniło,mając nadzieję że to będzie niezapomniany czas. Pozdrawiam
Pancernz ,jestem Ci bardzo wdzięczna za tak pięknie opisany pobyt , w tym sanatorium. Bardzo dużo przyszłych kuracjuszy , ma mnóstwo wątpliwości ... nie dziwię sie , każdy oczekuje czegoś innego , a opinie byłych kuracjuszy są sprzeczne. Trzeba jechać , żeby się przekonać ... Dziękuję i pozdrawiam ... Miłośniczka Połczyna