Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj zależy mi głównie, na fajnym pokoju. Marzę o 2 bo trzy lata temu byłam w czwórce. Nie było problemu z kol. ale z łazienką już tak. Czy można gdzieś potańczyć
Dziś była zarąbista impreza Pod Wąsem.Świetnie zorganizowany Dzień Kobiet w czerwcu. W najbliższych dniach ma być Dzień Mężczyzny.
Ubawiliśmy się niesamowicie przy fajnej muzyce i trójce solistów. Oczywiście nastrój bardzo biesiadny co sprzyjało przedniej zabawie.
Felice.Widzę że jesteś zadowolona z turnusu ,jeśli możesz to podziel się widzą w jakich godzinach są posiłki oraz zabiegi, czy dostaje czas na zwiedzanie miasta lub spacery a także o której najpóźniej należy zameldować się w ośrodku.Intersuje mnie również ile jest wolnego czasu po południu,bo mam zamiar zabrać sobie rower żeby móc jak najwięcej poznać miasto i okolice oraz czy taki pomysł ma sens.
Dzięki za każdą informację.
Posiłki bodajże w godzinach 8.00,13.00,17.00. Zależy to też od pawilonu. Zabiegi zawsze do mniej więcej 14.
Czasu jest mnóstwo do wykorzystania. Rower oczywiście jeżeli lubisz jazdę górską.