Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Narewka...dzięki za wstępne informacje które jak czytamy są zmienne w czasie.
Zastanawia mnie fakt podejścia do budynku...przekonana byłam i nadal jestem ,że jest winda ale tak trochę z boku .
Miłego pobytu i fajnego towarzystwa ....spacerów w każdą pogodę .
Gdzieś chyba z piwnic jest wjazd,bo na moim piętrze jest osoba na wózku.
W budynku są dwie windy,jedna zjeżdża do -1,czyli piwnice.
Po wtarganiu walizki najpierw do pielęgniarki z papierami,jest w holu,potem recepcja.Jeśli pokój jest wolny,to od razu klucze i opłata,można kartą.Wszystko szybko i sprawnie poszło,gdy byłam ok.11 rano,potem widziałam kolejkę.O 12 miałam lekarza i zapisane zabiegi.
Pokoje z balkonami,jest suszarka ,a na I piętrze jest prasowalnia.