Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam .Chorzów pierwszy raz kazał mi czekać aż 3 miesiące na decyzję gdzie i kiedy ,zazwyczaj po ok 3 tyg od czasu uprawomocnienia decyzji .Tym razem wyjątkowo nie wybierałem miejsca a tu masz niespodzianka kolejny raz Polańczyk i kolejny raz Plon .18.08 .Czasem potrafią zaskoczyć…..
Malgo pisze: 17 cze 2024 11:50
To pobiłeś chyba wszelkie rekordy!
Ja muskam komisję 8.01; wyjazd przyznany pierwotnie na 8.05, ale musiałam prosić o zmianę terminu.
Jak wygląda zmiana terminu, koleżance powiedzieli, że po rezygnacji musi załatwiać całą procedurę od początku, tj. wniosek od lekarza itd.?
To niestety kwestia indywidualna. Piszesz pismo z prośbą o przesunięcie terminu i dokumentujesz dlaczego nie możesz w wyznaczonym terminie jechać. Jesli lekarz orzecznik uzna że powód jest istotny to zmienia termin. Jeśli powód według orzecznika jest błahy to odrzuca prośbę i wszystko od początku
Dziś dostałem pismo z ZUS o niemożności zrealizowania świadczenia rehabilitacyjnego w terminie przewidzianym w artykule 35KPC. I informacje o terminie otrzymam w pierwszym możliwym terminie. Ciekawe ile to potrwa.