do kobiet! co musi mieć facet w sobie,żebyś poszła z nim do

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: do kobiet! co musi mieć facet w sobie,żebyś poszła z nim

Post autor: marika »

co facet......wielkiego pecha że trafił na tego typu kobietę,dla kobiety seks jest czymś więcej niż piękną pupą!piszę tutaj o normalnych kobietach nie o......życzę jednak udanych podbojów.
panowie przecież sami wiecie że zdobywanie kobiet powoli jest dla was bardziej pociągające! :roll:
:oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Mariko :) nasi kochani mężczyżni ,ach ci mężczyżni ,chcieliby wszystkie uciechy świata mieć natychmiast ;) :lol: czasami warto czekać :)
Pozdrawiam Ciebie gorąco :)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Witam
Podejdę do tematu trochę naukowo. Uważam, że zarówno wśród płci pięknej jak i tej drugiej ;) są bardzo różne osobniki.
Jedne jak i jedni nie potrzebują czegoś szczególnego i traktują wszystko jak sport(lub kolejną przygodę, zdobycz, zaliczenie). ;)
Inni są bardziej romantyczni(często gdzieś tam została ta druga ślubna połówka i tu pojawiają się bariery) i potrzeba na wszystko czasu(czasami życie zdąży im przelecieć nim się ockną). :lol:
Tak z moich obserwacji to współcześni faceci chyba trochę idą na łatwiznę i wolą aby to kobiety ich zdobywały.Później takie wyzwolone kobiety mogą zacytować słowa pewnej piosenki: "kobiety dzisiaj z byle kim nie tańczą............." :lol: :lol:
A tak naprawdę co autor miał na myśli pisząc:"do kobiet! co musi mieć facet w sobie,żebyś poszła z nim do"
Może zbyt wiele sobie dopowiadamy drogie panie :?: :?: :?:

pozdrawiam zarówno zdobytych jak i zdobywających :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Agat to co miał autor na myśli dopisał pod tytułem :lol: ach ten Max ;) :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07

Post autor: agat »

Kruszynka1958 8-)
Upsss nie zauważyłam dopiski autora pod tytułem, :lol: :lol: ale mogłam przypuszczać ;)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, widzę ż Max podsunął ciekawy i intrygujący temat- przypomniał mi się dowcip. Elegancki facio siedząc przy stoliku zauważył extra laskę,poprosił kelnera i napisał karteczkę do laseczki z pytaniem- co trzeba mieć żeby panią mieć- pani zlustrowała faceta i odpisała, willę, samochód i 30 cm. wiadomo czego, facio poczytał uśmiechnął się po wąsem i odpisał- wille mam, samochód mam ale dla jednorazowej przyjemnośći nie będę sobie 10 cm......skracał :!: :oops: :oops: :oops:
forumowicz

Ponieważ na forum jest wielu wybitnych i zasłużonych praktykujacych i doświadczonych kuracjuszy,chciałem zadać pytanko...-jak u Was przebiegało te pierwsze spontaniczne spotkanko we dwoje ( niekoniecznie po pierwszym dniu zapoznania ) ??? Czy nie byliście/byłyście zestresowane ???
Czy robiliscie to przy zgaszonym świetle i pod kołderką ? A może bez krępacji przy pełnej iluminacji ? Proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami.Będę wdzieczny.Pozdrawiam. :) :) :)
forumowicz

mój 1 -szy raz sanatoryjny to był o płot w Ciechocinku,o 3 w nocy!
forumowicz

Jakie to romantyczne...!!!
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

Mix prowadzisz jakieś badania w tym kierunku kto? gdzie? kiedy? i kogo...
ODPOWIEDZ