Kołobrzeg Verano 27.01 do 17.02.2025 r.
- lawenda
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 cze 2014 15:01
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 42 razy
- Podziękowano: 59 razy
Re: Kołobrzeg Verano 27.01 do 17.02.2025 r.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Jak poszedłem pierwszy raz, bo miałem przepisany w karcie zabiegowej, to ratownik powiedział, że jestem sam na basenie i będzie prowadził gimnastykę tylko ze mną.
Byłem w szoku i oczywiście zrezygnowałem z samotnej gimnastyki, a w następnym terminie już złapałem grypę i całkowicie zrezygnowałem z basenu.
Już teraz nie pojadę do sanatorium w porach roku zimnych, bo nie uśmiecha mi się chorować cały pobyt o ile w ogóle pojadę do sanatorium z NFZ, a zaraziła mnie sąsiadka od stolika, która była chora od trzeciego dnia pobytu do końca turnusu.
Zapomniałem dopisać, że pokój może nie był mały, ale to była jedynka zrobiona na dwójkę, bo była szafa dla jednej osoby i jedna półka, Mój wspacz miał swoje ciuchy na kupce na tej jednej półce i z tej kupki rano wyciągał koszule i spodnie do ubrania, a resztę trzymał w dwóch walizkach.
Takie wspaniałe warunki mieszkaniowe miałem w Verano
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Oczywiście krótka opinię o tym sanatorium zamieściłem na stronie Verano w Google i jestem pewien, że ludzie z kierownictwa obiektu się z nim zapoznali, bo wiem z doświadczenia w pracy w takich obiektach, że śledzone są takie opinie z Google i Bookingu.
W mojej opinii na Gogole odniosłem się szczególnie do pracy pielęgniarek w Verano.