Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję bardzo za tak obszerną relację.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tych pokoi jednoosobowych.
Czy ta dwójka w której byłaś to też otrzymałaś ją jako jedynkę czy po prostu już nie było do niej kolejnego kuracjusza?
Od której już stały w kolejce te osoby które otrzymały pokoje jednoosobowe?
Czy trzeba było stać na zewnątrz, czy był jakiś portier i można było przed otwarciem recepcji czekać już w budynku?
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tak obszerną relację.
eris
Eris
na recepcji byłam chyba o 6.30 druga w kolejce, za mną też jeszcze były dostępne jedynki. Mój pokój dwuosobowy dostałam jako jedynkę. Nie trzeba było stać na zewnątrz można było w środku poczekać na rozpoczęcie przyjęć o 7 rano. Mam nadzieję, że remonty ukończone i życzę udanego pobytu w uroczym Busku