Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie miałam tą możliwość wyboru ze względu na przebytą operację i wybrałam Busko Zdrój , Wojskowy. Dziś dostałam termin na 4 ty styczeń. Opinie są bardzo dobre , więc myślę że będę zadowolona.
Dzisiaj mnie Pan poinformował ze mogę ubiegac sie o zwroty do 13 pazdziernika, ale trzeba przychodzic do oddziału. Zaczynam jutro rano , bo jakoś ten termin do 6 listopada nie bardzo mi odpowiada. Moze sie uda, chciałabym Kołobrzeg tak jak pisała Gienia, albo Szczawno bo podobno pięknie.A może Dąbki, albo Ustka, warto miec marzenia.
Wiem , ale będziesz pierwsza ja byłam już po szóstej i otrzymałam to , co chciałam sporo osób było wtedy po zwroty . Ta pierwsza mała poczekalnia jest już otwarta ... tak było przynajmniej w maju .
Wybór dokonany, zamieniłam Revite w Muszynie na Dom Zdrojowy w Żegiestowie.Przekonał mnie temin od 9 a nie od 16 pażdziernika i to że jest tam wszystko nowe, skoro otzworzone dopiero w maju.
Zaczynam dzwonić po zwroty. NFZ zachodniopomorskie. Dzisiaj nie było nic. Muszą być dwa.
Może się poszczęści
Żegiestów, Muszyna to moje marzenie ale nie mamy szans.
A co los przyniesie, czas pokaże.
Bogutka