Sanatorium Sanvit Iwonicz Zdrój od 7.08.2012r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Sanatorium Sanvit Iwonicz Zdrój od 7.08.2012r

Post autor: Małgosia69 »

Jovianko ,masz rację, zadzwonię do Iwonicza i może coś się dowiem. Przecież mnie nie zjedzą przez telefon :lol: Dzisiaj jest już za póżno, ale spróbuję jutro.
Beab napisz jeszcze coś o Sanvicie. Najbardziej cieszę się na zabiegi, bardzo zależy mi na gimnastyce w basenie, borowinie i kąpiułkach. Dzięki bardzo dziewczyny :!: :)
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Post autor: sandra46 »

ja byłam z ZUSU mozna było robic rezerwacje ja nie miałam ale tez trafiłam dobrze pokój czysty po remoncie tylko kolezanka do kitu hahahaha byla :D
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zadzwoniłam do Iwonicza, zarezerwowałam bez problemu pokój, przemiła pani recepcjonistka,w studio 2 +1,z balkonem,od strony wejścia,czyli z ładnym widokiem. :D Pani odpowiedziała mi na wszystkie moje pytania. Jestem mile zaskoczona. :shock: ;) Dziękuje za podpowiedzi co i jak. Pozdrawiam .M.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Małgosia69 :D Bardzo się cieszę,że udała Ci się rozmowa telefoniczna. Teraz tylko czekaj na wyjazd, ze spokojną głową, bo pokój już na Ciebie czeka! Życzę wspaniałego pobytu :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziekuję Jowanko :!: Po powrocie wszystko, no może prawie wszystko opiszę ;) . Teraz czekam na wyjazd i na ludków którzy w tym czasie też jadą o Iwonicza. Ale to chyba w czerwcu, lipcu musze ponowić prośbę o kontakt. :)
akatus
Na forum od: 25 cze 2012 19:25

Post autor: akatus »

pozdrowienia małgosia 69 .no i znalazłaś ludka na 0708 do sanvit proszę na pocztę marus62.[email].pl szacunek dla wszystkich mających już darmowe wczasy z zus a my będziemy z nich korzystać dużo zdrowia.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj, Ludku,cieszę się bardzo,że nie jestem już taka samotna w szykowaniu sie do Iwonicza do Sanvitu. :D Odezwałam się na prv. Oj tak,tak- darmowe wczasy i rehabilitacja - to to co ludki lubią / chyba,bo ja jeszcze z takowych nie korzystalam :lol: /Pozdrowionka .
jozef43
Na forum od: 26 cze 2012 21:16

Post autor: jozef43 »

Hej,
jadę do senatorium w Iwoniczu-Zdroju, Stare Łazienki w dniu 12.07.12.-02.08.12. Wybieram się samochodem z Warszawy.
Czy ktoś jest zainteresowany współną podróżą? Mam dwa wolne miejsca, a w ten sposób obniżą nam się koszty podróży i szybciej minie czas. Czekam na zgłoszenia :) lub telefon pod numer: 697 798 127.
Pozdrawiam, Józef.
ODPOWIEDZ