Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Też mam zarezerwowany pokój z 3 na 4 stycznia.
Zdecydowałam, że jednak pojadę dopiero 4 stycznia rano. Mam bardzo daleko i trudny dojazd od siebie z Torunia.Muszę jechać pociągiem z Torunia do Krakowa, gdzie mam przesiadkę na pociąg do Tarnowa. A z Tarnowa autobusem do Wysowej Zdrój.Zajmie mi to cały dzień i mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć do wieczora.
Szkoda, że nikt z moich stron nie jedzie samochodem.
To miałeś szczęście, że udało Ci się zmienić termin sanatorium na późniejszy. Ja dzwoniłam, to mi powiedziała w recepcji , że niestety jak zrezygnuję teraz, to dopiero dostanę termin na 2027 rok.
Zazdroszczę pozytywnie i Wysowej i Biaweny. Mam wspaniałe wspomnienia, chociaż dla wielu to dziura bez żadnych atrakcji i dobrze bo nie zdeptana zostanie jeszcze przez chwilę.
Dobrego pobytu.