Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Składałam wniosek w połowie lipca. Miałam nr ok 980. Kolejka szybko idzie. Od ostatniego pobytu w marcu minie 18 miesięcy. Prosiłam o miejsce z zabiegami siarkowymi wodami - rewelacyjnie działają na problemy z narządem ruchu, reumatologiczne itp. chociaż po cichu miałam nadzieję na góry - bo uwielbiam górskie wędrówki to Busko Zdrój też mi odpowiada- Ponidzie reklamują jako polską Toskanię i mam nadzieję połączyć rehabilitacje z Poznaniem tego rejonu.
Składałam wniosek w połowie lipca. Miałam nr ok 980. Kolejka szybko idzie. Od ostatniego pobytu w marcu minie 18 miesięcy. Prosiłam o miejsce z zabiegami siarkowymi wodami - rewelacyjnie działają na problemy z narządem ruchu, reumatologiczne itp. chociaż po cichu miałam nadzieję na góry - bo uwielbiam górskie wędrówki to Busko Zdrój też mi odpowiada- Ponidzie reklamują jako polską Toskanię i mam nadzieję połączyć rehabilitacje z poznaniem tego rejonu.
Witam serdecznie Wszystkich, może ktoś z państwa napisze gdzie wysyłają z kuj.pom.?teraz, wniosek złożony i z niecierpliwością czekam na przydział, do października można byłoby jeszcze jechac bo listopad, to masakra , pozdrawiam.
Wniosek złożony w styczniu 2026. Prośba o siarczkowe zabiegi. W lutym przydział do Buska Zdroju na lipiec 2026.
Bardzo szybko przydział, krótkie kolejki. Nie powinieneś długo czekać. Życzę dobrego miejsca i terminu.