Z parkingiem free będzie kłopot .Wszędzie ciasno.Skupienie w jednym miejscu Bristolu,Poloni i Zameczka. Każde sanatorium ma własne parkingi a te lużne miejsca przy ulicach są zajmowane. Nie wiem czy to różnica RO czy inne.Ja powinienem
jechać na sprawy kardiologiczne ale chciałem bardziej reumatyczne na kręgosłup,stawy.
Pokoje to przede wszystkim jedynki lub studio.Dwójki dla małżeństw.Pisząc,abyś zadzwoniła miałem
na myśli,że możesz sobie sprawić pokój z balkonem od strony frontowej z widokiem na miasto.
Ja miałem pokój po przeciwnej stronie z widokiem na...drzewa
Lokali tanecznych sporo niektóre są bardzo duże.Ja wolałem Govino.Kameralnie,podział na dwie sale.
Załapałem się akurat na Andrzejki.Bawiliśmy się do 3.oo. W zabiegach na pewno dostaniesz karnety
do pijalni wód.W grudniu 2024 był jeszcze facet na bramce od biletów.Jak byłem w lecie już zlikwidowali
etat a wejście za kodem kreskowym.
Obok 50m Aqua Park.Mnóstwo atrakcji w całej Kudowie.Możliwy pobyt komercyjny.Róznica w jedzeniu
niewielka.Zabiegi terminowe,elastyczne.Jak nieraz chciałem przyśpieszyć to nie było problemu.
Bardzo dobre masaże.To na już .Jak coś sobie przypomnę to napiszę albo lepiej ...zapytaj.