Energetyk Inowrocław

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Re: Energetyk Inowrocław

Post autor: ewakacz »

Witaj adrem! Zabiegi miałam rozplanowane do obiadku-można dogadać sie z rehabilitantami oprócz pana który wykonuje vibroaktion (masaż wodą)ale to nie przez złośliwość tylko dla porządku. Tak ja jak i mąż Arek(pisał post wcześniej) do godz.12 byliśmy po zabiegach chociaż ja miałam ich sporo gdyż ja byłam po szpitalu. Zwiedzanie: proponuje zwiedzić Toruń starówkę,planetarium ogólnie pospacerować po miejscowości ,Licheń nie zapomniane wrażenia,Bydgoszcz wyspę młyńską kościół Farny. W niedzielę jak nie ma zabiegów proponuję wybrać się autem do Ciechocinka tak dla porównania tężni bo tam też są. Życzę miłego zwiedzania i pięknej słonecznej pogody. Pozdrawiam. :roll: :serce:
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Post autor: ewakacz »

W Bydgoszczy w czerwcu w środę piątek i sobotę o godz.21:30 w wakację codziennie przy filharmonii odbywa się pokaz tańczących fontann z podkładem muzycznym-muzyka poważna. Naprawdę warto obejrzeć. POLECAM.
adrem
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2014 09:30
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: adrem »

dziękuje ślicznie za info...o takie mi chodziło .... zapraszam wszystkich do dalszego dzielenia się swoja wiedza i wrażeniami o energetyku. Inowrocławiu i okolicach Inowrocławia
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: krzysiek23 »

Witam mam pytanie moze ktoś podpowie czy w Energetyku przyjmują skierowania chodzi mi o to czy moge do nich bezpośrednio wysłac skieroanie?
adrem
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2014 09:30
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: adrem »

krzysiek23.... niewiele wiem o sanatoriach bo nigdy nie byłem..tym bardziej o energetyku... nawet nie rozumiem pytania :-( ..w moim przypadku lekarz rodzinny wypisał kwity w sprawie skierowania do sanatorium i w moim imieniu wysłał do NFZ..tam lekarz NFZ po zapoznaniu się ze zgromadzonymi papierami zatwierdził skierowanie, wybrał sanatorium i termin a zatwierdzone papiery przysłano do mnie i z nimi pojadę do sanatorium... a może ty chcesz jechać zupełnie prywatnie? to zadzwoń najlepiej do sanatorium....do recepcji lub jakiejś informacji...tak chyba będzie najlepiej skoro nikt nie udzielił Ci odpowiedzi.....sanatorium ma swoją stronę internetowa i tam znajdziesz potrzebne kontakty
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

krzysiek23 pisze:Witam mam pytanie moze ktoś podpowie czy w Energetyku przyjmują skierowania chodzi mi o to czy moge do nich bezpośrednio wysłac skieroanie?
Witaj Krzysiek23 :)

W ENERGETYKU jest taka opcja na oddziale Wczesnej Poszpitalnej Rehabilitacji Narządu Ruchu „RENAR” REHABILITACJA OGÓLNOUSTROJOWA.
Wniosek jest do pobrania bezpośrednio na ich stronie internetowej.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ