Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja wiem jak to wygląda... Drzewo do lasu, woda do studni, piasek na plażę..... Ale ja naprawde chce zabrac męża na kolka dni... Oczywiscie prawda jest jeszcze taka, ze on chce teraz. A ja skierowanie mam na sierpien. Kto wie co mu sie bedzie widziało wtedy??? Ale na dzien dzisiejszy może ktoś z doświadczenia wie jak to jest z tymi chłopami (mężami) na waleta.... Ostatecznie zaplace mu 2 doby i ewentualnie przemyce na dalsze 2..... tak po cichutku A jesc nie musi przeciez..... Albo rybki albo akwarium
Oj ten twoj mężuś to chyba drobna chłopinka, tak troszczysz się o niego. Jeśli tak to mam pewien pomysł. Włóż taką kieckę jak noszą cyganki i pod spódniczkę go I do przodu pewnym krokiem
Maxi sadzę, że z Twoje strony to jest żart
Znam bardzo dobrze MEWĘ 1 i taka sytuacja jest nie do przejścia. Zatem po co się narażać
Jeżeli nie stać Twojego męża na pobyt pełnopłatny to proponuję kwaterę prywatną bardzo blisko MEWY 1.
Mogę Tobie podać na priv nr telefonu.
To coś tak jak w dowcipie sanatoryjnym ze zdjęciem 3 koleżanek, jedna ciągle drinkowała druga zmieniała partnerów jak rękawiczki, a trzecia była zajporządniejsza bo przyjechała i pojechała z mężem ale nie ze swoim
ojej ale się narobiło Maxi chce jechać z mężem i trzeba to uszanować problem zacznie się wtedy gdyby w przyszłości chciała pojechać sama,to chyba nie będzie możliwe chyba że zawiąże oczy mężowi na cały turnus