Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
No to się cieszę nie jest to 5* tylko 2 ale uważam że za te pieniądze jest ok. Gdyby było coś nie tak, u znajomych była plama na wykładzinie - pokój im zmienili. Na ostatnim piętrze gorąco od blachy na dachu więc lepiej ciut niżej a może Ktoś podrzuci jeszcze jakąś inną ciekawą propozycję ?Pozdrawiam i miłego wypoczynku gdzie by to nie było
Mogę z czystym sumieniem polecić Sanatorium Chemik w Dusznikach Zdroju. Ceny niskie a jakość usług porównywalna do Jana Kazimierza - tylko basenu brak. Ale zabiegi wszystkie na miejscu, pokoje dla gości prywatnych po generalnym remoncie,na miejscu salon kosmetyczny ( super dziewczyny) i mnóstwo dodatkowych atrakcji ( wycieczki piesze, warsztaty, pakiety) Polecam Ja tam będę wracał w każdym roku.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Witam,byłam swego czasu w Bristolu- było ok.Ale na taki wyjazd można skorzystać z jakiegoś małego ośrodka jak:Villa Venus,lub Villa Pod Gwiazdami.Położone blisko centrum Kudowy,no i jest tam miło i sympatycznie.A na tańce zawsze można pójść do większego lokalu.W Villi Pod Gwiazdami byłam osobiście w zeszłym roku z wycieczką zorganizowaną na 7 dni.
Pozdrawiam
Byłem w Długopolu-Zdroju koło Bystrzycy Kłodzkiej i jeśli chodzi o zabiegi, to są naprawdę dobre, tak jak sam pobyt w tym sanatorium. Polecam jeszcze uzdrowisko Szczawno-Zdrój i Jedlinę-Zdrój. Życzę miłego wypoczynku
Witam.
A moze sanatorium Jan w Ladku Zdroju?kameralne(bo nie duze),bylem tam jesienia 2010r.Moj opis znajda panstwo na forum pt.SANATORIUM JAN LADEK ZDROJ.Czysto,pokoje po remontach z tv,radio i bezplatnym internetem wifi.Cen komercyjnych tam nie znam.Jeden minus ze w Ladku na wszystkie zabiegi trzeba dreptac-ale latem spacer to tez zabieg .Pzdr.
Wolałabym pojechać do Polanicy lub Kudowy z której właśnie wróciłam.Jestem zachwycona pobytem w Zameczku ale ceny tam są wysokie odpowiednio do warunków. Nie podobają mi się Duszniki jakoś tam pusto i przygnębiająco, nie jest to tylko moje zdanie. klimat też tam nie dla sercowców. Znajomi byli w Szarotce w Polanicy i sobie chwalili kameralne warunki i dobre zabiegi ale myślę że ceny też tam są zbliżone bo to jedno przedsiębiorstwo. Proponuję wynająć miejsce w kameralnym ośrodku lub pensjonacie i korzystać z zabiegów prywatnie w sanatoriach , wtedy będzie taniej i może lepsze warunki.Tańce są wszędzie i dla wszystkich. Życzę udanego urlopu.