CIECHOCINEK- DOM ZDROJOWY
Re: CIECHOCINEK- DOM ZDROJOWY
Sporadycznie na basenie było ciasno. W tej głębszej części basenu był zawsze luz a tam się lepiej ćwiczy.
Co do korzystania z Wi-Fi to korzystać można było i w pokojach na pierwszym i drugim piętrze. Widziałam że niektórzy wychodzili na główny hol, ale dlaczego nie wiem. Kawiarnia na dole, także można się na miejscu potańczyć. Są dni kiedy jest za darmo ale gdy są zaproszeni goście to płacimy. Jest to co prawda kawiarnia nieduża ale jeżeli komuś nie odpowiada to można pospacerować do wojskowego, uroczej, stodoły, przy grzybku - jest w czym wybierać każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam wybrać się na basen do kliniki pod tężniami - super. Podczas pobytu poznałam wspaniałe i sympatyczne osoby. Zauważyłam ile radości i optymizmu jest u wielu osób niepełnosprawnych. Wróciłam zadowolona i chętnie wrócę tam jeszcze kolejny raz. Pozdrawiam
Za to osoby przyjeżdżające prywatnie mają osobną stołówkę ze stołem szwedkim, więc jakość jedzenia to inna bajka. Zresztą każdy z NFZ może też tam jadać, ale musi dopłacić 30 zł dziennie...sporo...ale jak kogoś stać
Jeśli chodzi o WIFI to działa na holu, na III piętrze, w nowym skrzydle na I i II piętrze i w pokojach 1 os na każdym piętrze.Osoba prywatna przy rezerwacji może poprosić, żeby pokój był bliżej głównej windy (jeśli będzie taka możliwość) i wtedy o zasięg internetu nie trzeba się martwić. Jakby ktoś potrzebował więcej info to pisać, czasami tu zaglądam
jestem ciekawa jakie są tam warunki???
przebył super , lekarze są naprawdę dla pacjentów i obsługa super
OKROPNY SYF !!!!!
W pokojach , szkoda nawet mówić , jak można wpuścić nowych kuracjuszy w takie pokoje . Obsługa sprzątająca jak i ich szefowa powinny przejść dodatkowe szkolenie w zakresie Sprzątania
Więc osobą astmą lub alergią nie polecam , chyba że sami wcześniej wysprzątają sobie
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
-
alicja_salwowska
- Na forum od: 10 mar 2013 11:14