Zamówienia na koszulki z logo n-s

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Zamówienia na koszulki z logo n-s

Post autor: stada-52 »

Zamówię napewno koszulkę niebieską z żółtym słoneczkiem rozm.XL,L
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja bardzo proszę o niebieską z żółtym napisem,rozmiar 42,bom wysoka.... ;) :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Moi drodzy, uważam, że jeżeli ustalimy już wzór nadruku to najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie indywidualny zakup koszulki i przekazanie osobie, która zleci wykonanie nadruku. Pozwoli to uniknąć niespodzianek rozmiarowych, kolorystycznych, jakościowych itp. Podobne rozwiązanie zastosowane na łódzkiej Masie Krytycznej zdało egzamin, fakt że szacowne gremium forumowiczów rozrzuconych po całym kraju powoduje dodatkowe koszty dostawy, ale może Margot pomoże wszak ma chyba jakieś układy z DHL :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Moi drodzy, miałem zająć się tematem gdy został wywołany jednak gdy poprosiłem o konkrety chętni na koszulki znikli. Chciałem dogadać się, z którąś z firm jakich wiele, wysłać im logo by mieli tę koszulkę w ofercie. Firm takich jest trochę w sieci do odnalezienia, a najprostsza biała koszulka z małym nadrukiem to niewielki koszt jeśli dobrze pamiętam to rzędu 30-40 złoty, może nawet udałoby się znaleźć taniej.
forumowicz

jasne, do zamówienia należy dołączyć przelew, żeby Admin nie został później z z niewykupionymi, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Nie, nie. To nie na tej zasadzie. Nie chcę uczestniczyć w żadnych transakcjach. Chciałem jedynie z Waszą pomocą wybrać jakąś firmę, z którą uzgodniłbym sprawy techniczne - odpowiedniej jakości plik graficzny i by ta firma miała po prostu taką koszulkę w ofercie do wyboru w różnych rozmiarach. Jeśli nie chcecie to nie nalegam. Nie moim pomysłem były te koszulki.
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

to ja chce rozmiar 40 białą
forumowicz

Poproszę i dla mnie ,białą rozmiar 40.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam

Mam pewnego rodzaju dojscie do pewnych produktów dobrej jakosci porownywalnych do tych najwyższej pólki .
Ale jednoczesnie mam pytanie koszulka to oczywiście pojęcie względne dla Jednego koszulka to Polo , innego T-Shirt ,kolejnego koszula.
Proponuje poszukać wyrobow ... Harvesta , które to cechuja się dobra jakoscią a w segmencie T-Shirt prawdopodobnie sa rewelacyjni.
Sam nie wierzyłem doświadczyłem gdy Moi ..zawodnicy trenując codziennie nie umieli doprowadzic do rozciagnięcia koszulek i jednoczesni wyplowienia kolorów a kazdego mam pierze..inaczej.
a cena to kwota Poczatkowa projektu i matrycy ,koszt nadruku ,haftu czy innego rozwiązania i koszt produkt i niestety logistyczny wydaje mi się ,że przy zamowieniu 500-1000 szt to koszt podany przez administratora
forumowicz

wiadomo ze nic z tego nie wyjdzie,ale gdyby coś w tym stylu super jakości,z małym logo gdzieś z boku rękawka,w cenie do 20zł to ja też poproszę XL,bez rękawów nie jestem zainteresowany.
[ obrazek zewnętrzny ]
ODPOWIEDZ