Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nie ma tam nic jest to koniec świata . byłam tam w sierpniu . z zabiegami można się dogadać , przepustki też były , potańcówki raz w tygodniu na miejscu , był bus który woził do świeradowa . ogólnie WSPÓŁCZUJE.
Po takiej opinii nastawienie na wyjazd takie jest jakie jest. Czy mam się martwić czy może jakoś to będzie. Może ktoś kto ma większe doświadczenie coś mi podpowie.
witam
zaczynam turnus rehabilitacyjny od 28.01.13 w świeradowie zdrój
i zastanawiam się właśnie czy nie jechać swoim autem (chodzi o warunki pogodowe)
jestem z bytomia, czy ktoś byłby zainteresowany wspólną podróżą
proszę o odpowiedź
pozd