Świeradów Zdrój Wacław (szpital NFZ)

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Świeradów Zdrój Wacław (szpital NFZ)

Post autor: forumowicz »

któz by był tak dokuczliwy jak nie skorpion.ale do łóżku pasujesz do mnie!wg znaków zodiaku haha
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Zaraz dokuczliwy :x coś Ty, najwyżej......... dociekliwy ;)
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Strzałeczko! Biedroneczko nie masz racji.W Wacławie są balkony,Max mógł skakać,tam jest grząski teren,sam doświadczyłem.Jurgen,poszukaj na forum,a znajdziesz parę wiadomości na temat Wacława......
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

No dobrze, już dobrze jeśli są....no to są, widocznie mnie się coś pokręciło :( Ja mieszkałam w Gracji i w Hotelu "Świeradów" a tam z całą pewnością balkonów nie było :)
akkirka
Na forum od: 18 lut 2013 15:17

Post autor: akkirka »

miałam nieprzyjemność skorzystać z pobytu w wacławie. nie spodziewałam sie niczego nadzwyczajnego - wszak pobyt sponsoruje ZUS, ale sa jakies granice. odfajkowanie wizyt to jedno - większość kuracjuszy skarżyła się na wizyty i brak rzeczywistego zaangażowania lekarza prowadzącego w rehabilitacje - nie bylo nikogo, kto naprawdę śledziłby postępy, czy np. nie doszło do przemęczenia/przeciążenia mięśni/kregoslupa itd. osobom, które niedawno przechodziły operacje/uraz proponuje kontakt z wlasnym lekarzem prowadzącym przed wykonywaniem jakichkolwiek ćwiczeń czy zabiegów tu zlecanych - sami musicie tu o siebie zadbać. do walizki koniecznie zapakujcie leki na żołądek itp. jedzenie absolutnie poniżej standardów - nawet w szpitalu dostawałam bardziej przyswajalne. pobyt niestety będzie mi się kojarzył niestety z brudnymi obrusami, czy sztućcami, włosami w jedzeniu i rewolucjach żołądkowych.. a wolałabym pamiętać pomocną Panią z sali ćwiczeń, czy siostrę, która tak życzliwie dopytywała się o samopoczucie. i jeszcze jedno - jeśli masz problem z poruszaniem się np. kule/chodzik, nie licz na pomoc ze strony sanatorium, nie ma możliwości dowożenia na zabiegi, a komputer "zapomina" o takich szczegółach. jeśli chodzi o sam pobyt to wiadomo - wszystko zależy od towarzystwa i tego czy się integrujesz czy nie - ja poruszyłam tylko kwestie powrotu do zdrowia, czyli to po co większość z nas tu przyjeżdża:) wszystkim życzę powodzenia i radzę nastawić się na impreze, bo na trzeźwo może być ciężko :D
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Czyli,tak jak było.Burdel jeszcze raz burdel!!!!!!!
ODPOWIEDZ