Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jaka jest różnica między mózgiem,a patykiem? Ano taka,że jedni posiadają mózg,a drudzy patyk,dlatego zwą siebie Szymkiem patykiem Kto ubliża,żartu nie łyka,niech czym prędzej z forum znika
czy ja napisałem choć słowo na twój temat , przejrzyj forum , a ty chcesz mnie ośmieszyć albo bóg wie jeszcze co , zastanów się , patyk to jest moje nazwisko i ja się tego nie wstydzę i nie loguję się na forom elvis albo hu.... j w czerwonej czapce jak ty tylko imieniem i nazwiskiem dla mnie jesteś nikim albo chorym i to mocno człowiekiem także zastanów się jak będziesz coś o kim pisał i co , a te fotki żałosny jesteś, szydzisz ze mnie czy z samego siebie kogo chciałeś ośmieszyć mnie czy samego siebie nie będę wulgarny wobec ciebie i na pewno nie dam się sprowokować tym bardziej że ja do forum dołączyłem 10 m-cy temu a nie dwa dni temu , jak ty proszę odpuść sobie i nie wpie.....j się jak koszula w dupę pozdrawiam cię serdecznie i trzymaj się o demnie z daleka i od moich postów pozdrawiam czię serdecznie Szymek Patyk