Krynica,wakacje,byl ktos?
-
forumowicz
Re: Krynica,wakacje,byl ktos?
Przesiąknięte dymem włosy , dłonie czy ubrania sprawiają, że swój powab traci nawet ta najpiękniejsza.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
W ubiegłym wieku w zamieszłych Czasach Modnym było palenie jak w kotłowni jak i spozywanie ..
Mnie w 2008 roku w 25 rocznice choroby Glownej po prawie ..30 latach używania..w ciagu 1 dnia -postanowiłem Rzucić Papierosy .( udało się i byli tacy ,że przez dlugi czas nie wierzyli )
Przez wiele lat lekarze ,rodzina ..naklaniała musialo cos dojśc coś do głowy -Doszło i dziś dziwię sie jak to moglo byc ,że z ust CZUĆ BYŁO Popielniczke a może i nawet Toalete dziś po prawie 4 latach Czuję SMAK i ZAPACH czego dawniej nie czułem
A co do PLCI Pięknej nie wyobrażam Sobie ( przepraszam Osoby palące ,NIECH PALA JAK NAJWIECEJ -Będe kiedys Miał większa Emeryturę !!) ,abym mógl z ..popielniczka
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

Otóż czesto zdarza mi się podczas pobytów w sanatoriach ..lekarze nie widza przeginać wprost szafować zdrowiem np rower czy też tenis ..wiadomym jest ,że po dośc intensywnym wysiłku każdy jest delikatnie nieświezy wiedząc ,że Moi przyjaciele przed wyjściem na ..tąnce często spotykali się ze swymi Partnerkami w Naszym pokoju na tzw "lufe" postanowiłem bezpośrednio przed Moja kolacja przyjśc totalie przepocony wprost ..śmierdzacy
Otóż tak Panowie jak i Panie zaczeli strzelać tzw fochy .cóz Darek odrzekł wolę zapach potu niz Smród popielniczki i ..taniego alkoholu czy pomogło chyba nie ,ale jedna z Dam zaczeła Unikać przebywania w pokoju cóż gdy 2 pali mogę ..wytrzymac ,ale 4 na 12-15 mkw to i wietrzenie nic nie da
Dla Palaczy -Palcie ,ale dajcie innym wychodzacym z Nałogu godnie ..Żyć
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- darek
- Przyjaciel forum

Dobrze ,że bylo to tylko w ostatnim tygodniu coz Gentelmeni troszecze poczuli się zbyt pewnie ok w pierwszym tygodniu palili na ..balkonie ,ale im blizej konca czulem się jak na ..melinie nie obrazajac prywatną inicjatywe lat 80 mających zawsze coś...
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6