Krynica,wakacje,byl ktos?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Krynica,wakacje,byl ktos?

Post autor: forumowicz »

Darku nie palę ,nigdy nie paliłam ,pije dobre winko etc :o A mówie o pieknej opaleniżnie tej dot kobiecego ciałka :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Już sam widok kobiety zaciągającej się papierosem nie należy do atrakcyjnych . Kobieta ubrana w zapach dymu papierosowego to również niezbyt urocza wizja .
Przesiąknięte dymem włosy , dłonie czy ubrania sprawiają, że swój powab traci nawet ta najpiękniejsza. :shock:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie

W ubiegłym wieku w zamieszłych Czasach Modnym było palenie jak w kotłowni jak i spozywanie ..
Mnie w 2008 roku w 25 rocznice choroby Glownej po prawie ..30 latach używania..w ciagu 1 dnia -postanowiłem Rzucić Papierosy .( udało się i byli tacy ,że przez dlugi czas nie wierzyli )
Przez wiele lat lekarze ,rodzina ..naklaniała musialo cos dojśc coś do głowy -Doszło i dziś dziwię sie jak to moglo byc ,że z ust CZUĆ BYŁO Popielniczke a może i nawet Toalete dziś po prawie 4 latach Czuję SMAK i ZAPACH czego dawniej nie czułem
A co do PLCI Pięknej nie wyobrażam Sobie ( przepraszam Osoby palące ,NIECH PALA JAK NAJWIECEJ -Będe kiedys Miał większa Emeryturę !!) ,abym mógl z ..popielniczka :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

darku, piękne podsumowanie tak Trzymaj. :)
forumowicz

witam! w Kołobrzegu poznałem super kobiete,pod każdym względem,nie w moim typie,ale przecież na przyjaciela wystarczy reszta,no właśnie:papierosy! nie rozumiem ludzi palących! nie dość że trują się,innych,to jeszcze płaca za to.nigdy nie paliłem i nie będe!
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

2 lata temu podczas pobytu w sanatorium miałem przyjemnośc przebywania z osobami palącymi 2 Panów dopuszczalo się Nawet i palenia w pokojach ,cóż jako Najmłodszy starałem się byc tolerancyjny ,ale do Czasu.
Otóż czesto zdarza mi się podczas pobytów w sanatoriach ..lekarze nie widza przeginać wprost szafować zdrowiem np rower czy też tenis ..wiadomym jest ,że po dośc intensywnym wysiłku każdy jest delikatnie nieświezy wiedząc ,że Moi przyjaciele przed wyjściem na ..tąnce często spotykali się ze swymi Partnerkami w Naszym pokoju na tzw "lufe" postanowiłem bezpośrednio przed Moja kolacja przyjśc totalie przepocony wprost ..śmierdzacy
Otóż tak Panowie jak i Panie zaczeli strzelać tzw fochy .cóz Darek odrzekł wolę zapach potu niz Smród popielniczki i ..taniego alkoholu czy pomogło chyba nie ,ale jedna z Dam zaczeła Unikać przebywania w pokoju cóż gdy 2 pali mogę ..wytrzymac ,ale 4 na 12-15 mkw to i wietrzenie nic nie da

Dla Palaczy -Palcie ,ale dajcie innym wychodzacym z Nałogu godnie ..Żyć
forumowicz

ha ha wołanie na puszczy!
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Może nie aż na puszczy .......jestem akurat palącą bo lubiącą palić - sprawia mi to przyjemność :) , ale nigdy nie katuję innych ......wychodzę sobie gdzieś na ,, pół dymka " i myślę , że nie jest to uciążliwe dla nikogo nawet w sanatorium .Wybieram pokoje z balkonem , a jeśli komuś to nie odpowiada to trudno - są inne wyjścia ................................ :) :) :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja jak napisalem rówież Paliłem Papierosy ,ale na mily...papieros w lóżku przy zamkniętym oknie bo zimno o 7 rano.
Dobrze ,że bylo to tylko w ostatnim tygodniu coz Gentelmeni troszecze poczuli się zbyt pewnie ok w pierwszym tygodniu palili na ..balkonie ,ale im blizej konca czulem się jak na ..melinie nie obrazajac prywatną inicjatywe lat 80 mających zawsze coś...
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Darku tak jak pisałam lubię palić i póki co tak jest , ale nie katuję tym ani domowników , ani współlokatorów gdziekolwiek jestem , taka jestem i albo mnie ktoś akceptuje , albo nie :) :) :)
ODPOWIEDZ