Świeradów Zdrój "Wacław"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Re: Świeradów Zdrój "Wacław"

Post autor: ludwik45 »

Witam / do lucynac ,jestem tez z Poznania ,proszę napisz przy jakim nr. dostałaś info o zmianie statusu i jaki był to czas do wyjazdu ? jestem juz blisko finału a denerwuje się czy zdąże wszystko w pracy poustawiać ,gdy będzie krótki czas do wyjazdu(mój nr -420) .pozdrawiam wszystkich na forum
lucynac
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2013 21:05

Post autor: lucynac »

dzieki MAX za fotki...szkoda ze w marcu pewnie juz tyle sniegu nie bedzie co na twoich fotkach...:-)
lucynac
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ludwikk 45 - nie wiem jak to wygląda, ja mam skierowanie poszpitalne i nie miałam numerka, dostałam od razu skierowanie z przydziałem gdzie i kiedy...ale 420 to juz niewiele...;-)
lucynac
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

na nartach niestety nie jeżdże, ale uwielbiam chodzić po górach, tak wiec Izerski Stóg pewnie kilka razy zaliczę...:-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

w marcu to już moze być trawa zielona! co Wy z tymi numerkami? poczekajcie aż się ociepli! a numerki można wywijać tam w chatce drewnianej nad strumykiem,polecam!
DarkoZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 16:35

Post autor: DarkoZ »

MAX pisze:w marcu to już moze być trawa zielona!
Gwarantuję Ci że jeszcze w kwietniu śniegu na stoku jest wystarczająco dużo żeby poszusować na nartach :D , ale to tak na marginesie bo forum jest o sanatoriach :)
forumowicz

oj nie sadze,w Zakopanem tak! ale w Świeradowie juz na nartach nie pojeździ,nie wszyscy jezdżą na stoku Izerskim
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Post autor: ludwik45 »

Witam Max, jestem tej mysli co Ty ,chodzi mi własnie o ciepełko no i dni będą dłuższe ,wiecej czasu na spacery a wieczorkiem jak zwykle -relaks bo to wazna część rehabilitacji no nie?/pozdrawiam
forumowicz

oj oby Ci towarzystwo dopisało!i pogoda była
forumowicz

byłem tam jak było pięknie,byłem jak było 18 stopni mrozu,30 stopni gorącą,i jak przez 2 tyg non stop lało
ODPOWIEDZ