Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam / do lucynac ,jestem tez z Poznania ,proszę napisz przy jakim nr. dostałaś info o zmianie statusu i jaki był to czas do wyjazdu ? jestem juz blisko finału a denerwuje się czy zdąże wszystko w pracy poustawiać ,gdy będzie krótki czas do wyjazdu(mój nr -420) .pozdrawiam wszystkich na forum
Ludwikk 45 - nie wiem jak to wygląda, ja mam skierowanie poszpitalne i nie miałam numerka, dostałam od razu skierowanie z przydziałem gdzie i kiedy...ale 420 to juz niewiele...
w marcu to już moze być trawa zielona! co Wy z tymi numerkami? poczekajcie aż się ociepli! a numerki można wywijać tam w chatce drewnianej nad strumykiem,polecam!
Gwarantuję Ci że jeszcze w kwietniu śniegu na stoku jest wystarczająco dużo żeby poszusować na nartach , ale to tak na marginesie bo forum jest o sanatoriach
Witam Max, jestem tej mysli co Ty ,chodzi mi własnie o ciepełko no i dni będą dłuższe ,wiecej czasu na spacery a wieczorkiem jak zwykle -relaks bo to wazna część rehabilitacji no nie?/pozdrawiam