Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Haniu ,w takim układzie proponuję dzwonic tam gdzie oczekuje na rezonans ,tam pracują normalni ludzie i przyspieszą termin.Cóz to jest oczekiwanie na rezonans? Takie samo oczekiwanie jak i w innych kolejkach ,wszystko da sie uzgodnić.
Haniu, widocznie mąż musiał cos narozrabiać skoro zwolnili Go dyscyplinarnie. W innym wypadku powinien sie odwołać do Państwowej Inspekcji Pracy Nie można zwolnić pracownika z powodu choroby, choćby ta trwała bardzo długo
Wiem, wiem, że podczas pobierania zasiłku chorobowego pracodawca nie ma prawa rozwiązać umowy o pracę. Może natomiast rozwiązać umowę o pracę bez wypowiedzenia na podst. stosownych do sytuacji artykułów. Tak też się stało w przypadku mojego męża
Ja jestem sama dla siebie szefem i pracownikiem więc powiedzonko mnie nie dotyczy, ale wiem z opowiadań jacy potrafią być pracodawcy, a także pracownicy. To działa w dwie strony