Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?

Post autor: darek »

AGNIESZKA66 »
Nie mogę się zgodzić z Twoja opinia do KOŃCA -Fakt bardzo mało może ulamek % jedzie z wielką nadzieja ..NA ...
,ale niestety Ten "czerwony obłudnik z ta strzałą "potrafi wyrzadzic male spustoszenie ..bezwiednie.
Oczywiście Wtedy ten CIOS jest Straszny dla obojga Mowimy tutaj o Uczuciu , ktore trwa rok ,dwa ,pięć bo i takie znane sa przypadki i nawet na TYM Forum.

Oczywiście wiele osób Jest bezradnych Słabych ,aby diametralnie rozwinąć ten Problem .

Natomiast co do Pytania jak Zakończyć ew Romans sanatoryjny na to pytanie każdy musi odpowiedzieć Sobie Sam zapewne bardzo dużo zależy od tej wewnętrznej KULTURY osobistej ,aby Tą ,Tego adorowanego Nie urazić Rozmowa Szczera na temat ew Przyszlości .

Zauważyłem nie koniecznie ze swego doświadczenia ,że im bliżej Końca turnusu pojawia się coraz więcej Osób w ..ZWIĄZKACH w pierwszych dniach sami wdowcy ,samotni rozwodnicy i odwrotnie a 3-4 dni przed wyjazdem nagle Bardzo ..zajęci nagle telefony czy Brak ..CZASU.

A jak może się Zakończyć tzw Romans santoryjny ..
Znam kilka Przypadków
Bardzo szczęsliwie są po ślubie ponad 15 lat i maluch uczy się w ,,liceum
Skandalicznie Partnerka wyzuciła męża i ten niemiał gdzie iść Kochanie sanatoryjne uświadomilo sobie..
Kolejnymi ..romansami
forumowicz

Post autor: forumowicz »

"jak zakończyć romans sanatoryjny...??? HAHAHAHAHHAH...,A co to jest romans?
forumowicz

Mix pyta co to romans?.............. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
elvis
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2013 14:51

Post autor: elvis »

Romans to taki zwierz,co ze smakiem go jesz.
Słodki pachnący,namiętnością gorący.
Potem robi się z tego marmolada i wszystko się rozpada-żart :lol:
Lecz gdy spotkaja sie fajne osoby, to istny zawrót głowy.
Romans w miłosc sie przeradza,a wtedy to prawdziwa zdrada :roll:
morał-------
Lepiej poprzestańmy na romansie,bo zginiemy od zombi w transie-żona :lol:
forumowicz

Sanatoryjny romans niczym nie różni się od romansu w pracy, od wirtualnego romansu itd. To zależy czego oczekujemy poznając drugą osobę, jak daleko jesteśmy zaangażowani, czy w ogóle jesteśmy zaangażowani, no i rzecz najważniejsza czy jesteśmy wolnymi osobami. Jedno jest pewne - otóż gdy "playboy" (tak pozwoliłam sobie nazwać mężczyzn i z góry przepraszam wszystkich Panów, którzy playboyami nie są), obojętnie czy wirtualnie, czy realnie chce się najzwyczajniej zabawić wówczas plecie kobiecie "trzy po trzy para osiemnaście", tylko po to aby ją zdobyć. Kobieta zaś gdy jest wolna lub w tzw. "toksycznym" związku raczej szybko się zaangażuje, uwierzy "playboyowi" i problem gotowy. Bo to co się wydarzy w dalszej kolejności to nic innego jak problem dla obydwu stron. Dla "playboya" problemem jest wycofać się z tego związku, a dla kobiety problem bo uczucia są już daleko i trudno jest jej zrozumieć jak taki jeden z drugim mógł ją okłamać. Dosyć szybko zakochują się ludzie słabi psychicznie, wrażliwi, naiwni, tacy którzy potrzebują ciepła, zrozumienia, czułości, bliskości gdyż właśnie tego nie mają na co dzień, a jak wiemy KAŻDY CZŁOWIEK POTRZEBUJE MIŁOŚCI. Bez niej nie da się żyć, ale to jest cudowne uczucie, tylko zbyt wiele ludzi "szasta" tym uczuciem, nie rozumiejąc czym tak na prawdę jest miłość.
Odpowiadając na pytanie: "Jak może się zakończyć romans sanatoryjny" możemy najprościej podsumować to tak: Czasem happy and'em ale częściej porażką.
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mają to już poza sobą, którzy wyleczyli się z sanatoryjnego romansu i drugi raz nie dali się w to "wciągnąć".
Pozdrawiam też tych, przed którymi to doświadczenie dopiero stoi. Wśród których jestem ja? Hmm... Tego nie zdradzę :)
Hanita
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 18:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: Hanita »

Romans sanatoryjny w moim przypadku zakończył się 10 letnim związkiem. Pojechałam te iks lat temu do sanatorium w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym. Uzbroiłam się w książki i walkmena. Z zabiegów na spacerek, posiłki i co....przebił się przez moje słuchawki na uszach i książkę przed oczami...przez ponad dwa tygodnie wybawiłam się uśmiałam, wytańczyłam, nasłuchałam komplementów za wszystkie poprzednie lata.Po trzech miesiącach zamieszkaliśmy razem. Nikt nie został skrzywdzony. Na wiele moich pobytów w sanatoriach tamten pobyt był tak znaczący w skutkach. Ale w każdym pobycie dla mnie najważniejsze są zabiegi ale...kocham wieczorem potańczyć pośmiać się, poflirtować. to jest mój czas.
Wiele się napatrzyłam na różne "związki", flirty czy bardzo bliskie związki sanatoryjne. Jedne wzbudzały zażenowanie inne były miłe dla oka. No cóż - każdy ma swój rozum i nie trzeba jechać do sanatorium żeby zgrzeszyć. Ja staram się nie kontynuować znajomości po sanatorium. Czasami jest ty trudne tak jak ostatnio po Busku ale...mam swój rozum i kulturalnie staram się kończyć takie znajomości jeśli idą w "złym" kierunku. :P
pozdrawiam
Zablokowany