Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
Nie mogę się zgodzić z Twoja opinia do KOŃCA -Fakt bardzo mało może ulamek % jedzie z wielką nadzieja ..NA ...
,ale niestety Ten "czerwony obłudnik z ta strzałą "potrafi wyrzadzic male spustoszenie ..bezwiednie.
Oczywiście Wtedy ten CIOS jest Straszny dla obojga Mowimy tutaj o Uczuciu , ktore trwa rok ,dwa ,pięć bo i takie znane sa przypadki i nawet na TYM Forum.
Oczywiście wiele osób Jest bezradnych Słabych ,aby diametralnie rozwinąć ten Problem .
Natomiast co do Pytania jak Zakończyć ew Romans sanatoryjny na to pytanie każdy musi odpowiedzieć Sobie Sam zapewne bardzo dużo zależy od tej wewnętrznej KULTURY osobistej ,aby Tą ,Tego adorowanego Nie urazić Rozmowa Szczera na temat ew Przyszlości .
Zauważyłem nie koniecznie ze swego doświadczenia ,że im bliżej Końca turnusu pojawia się coraz więcej Osób w ..ZWIĄZKACH w pierwszych dniach sami wdowcy ,samotni rozwodnicy i odwrotnie a 3-4 dni przed wyjazdem nagle Bardzo ..zajęci nagle telefony czy Brak ..CZASU.
A jak może się Zakończyć tzw Romans santoryjny ..
Znam kilka Przypadków
Bardzo szczęsliwie są po ślubie ponad 15 lat i maluch uczy się w ,,liceum
Skandalicznie Partnerka wyzuciła męża i ten niemiał gdzie iść Kochanie sanatoryjne uświadomilo sobie..
Kolejnymi ..romansami
-
forumowicz
-
forumowicz
Słodki pachnący,namiętnością gorący.
Potem robi się z tego marmolada i wszystko się rozpada-żart
Lecz gdy spotkaja sie fajne osoby, to istny zawrót głowy.
Romans w miłosc sie przeradza,a wtedy to prawdziwa zdrada
morał-------
Lepiej poprzestańmy na romansie,bo zginiemy od zombi w transie-żona
-
forumowicz
Odpowiadając na pytanie: "Jak może się zakończyć romans sanatoryjny" możemy najprościej podsumować to tak: Czasem happy and'em ale częściej porażką.
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mają to już poza sobą, którzy wyleczyli się z sanatoryjnego romansu i drugi raz nie dali się w to "wciągnąć".
Pozdrawiam też tych, przed którymi to doświadczenie dopiero stoi. Wśród których jestem ja? Hmm... Tego nie zdradzę
-
Hanita
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 mar 2013 18:44
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 20
Wiele się napatrzyłam na różne "związki", flirty czy bardzo bliskie związki sanatoryjne. Jedne wzbudzały zażenowanie inne były miłe dla oka. No cóż - każdy ma swój rozum i nie trzeba jechać do sanatorium żeby zgrzeszyć. Ja staram się nie kontynuować znajomości po sanatorium. Czasami jest ty trudne tak jak ostatnio po Busku ale...mam swój rozum i kulturalnie staram się kończyć takie znajomości jeśli idą w "złym" kierunku.
pozdrawiam