PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG 27.04-18.05.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Re: PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG 27.04-18.05.2013

Post autor: darek »

Reasumując

..Polecam Verano oraz San tam od zawsze zbiera się Towarzystwo w przedziale do..+45 no +50
Co do ludzi z ,ktorymi musimy przebywać Nikt nie zagwarantuje Ci ,że będa i Normalni bez stawiania "Fochuf" , zawsze znajdzie się kilka osób ,ktore pozjadaly wszyskie Rozumy . Panowie czy Panie Dyrektor ,ew Prezes .
Agnieszko a jak ma się podział pokoi wiem ,że jesteś jako Leczenie poszpitalne czyli to za .."darmochę" czy jest mozliwośc wyboru pokoju tzn 2 osobowy bo niestety sławna 3 w Perle to jest to totalne nieporozumienie i piętra ?
i zabiegi czy bardzo obciązony jest zaklad w Mewie V czyli zabiegi do ...18,00 jak wspominala Selen
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

Post autor: AGNIESZKA66 »

A Ty nie na majówce!!!???tylko siedzisz przed komputerem :D a wracając do tematu to pokoje niestety co do podziału to same trójeczki i nie ma większego znaczenia czy za darmoszkę czy nie!! ;) chyba że Ci lekarz zaleci że potrzebujesz spokoju jesteś bardzo chory to może coś wskórasz :shock: zabiegi tak zgadza się do 18;00 w Mewie 5 reszta wyremontowana na miejscu!!!
obsługa bardzo miła lekarz w porządku !!!!pogoda piękna leżę na balkonie jest super chociaż wrócę opalona!!!! :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oczywiście ,że na majowce ..ale z 12 chlopakami niestety dzis :twisted: polegli :twisted: i zastanawiam się czy ...opłaca sie ,az tak angażowac
a co do pokoi , czy 2 i 3 piętro jest nadal przed Remontem czy już cos sie poprawilo bo wiadomym jest ,ze poszpitalnych lokuja wlasnie do 4 wlącznie..
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

widzisz mówiłam jedż teraz na pewno byłoby..oczywiście wesoło i fajnie a do chłopaków to współczuję sama nieraz wyjeżdżam
z kobietkami w dużym gronie o rany to się biedne męczą ;) :lol: a tak wracając do tematu to ja jestem na 5 piętrze i wystarczy się ładnie uśmiechnąć być miłym powiedzieć coś miłego i można wszystko załatwić ,ja dużo się uśmiecham i lubię ludzi ale tu odbierają mnie jak kosmitkę... :roll: :lol: ale dam radę ja zawsze daję radę ,bo życie trzeba brać takim jakie jest ,prawda???!!! :D remontów narazie nie słychać może dlatego że długi weekend ale raczej już pokończone odnowione!!! :kwiat: pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam

..zabiegana zabiegami Agnieszkę mam pytanie tak zdaję sobie sprawę zem monotematyczny które piętra sa jeszcze nie odnowione wiem ,ze 2 a czy 3 jest juz całe wyremontowane .
i kolejne pytanie jak i czy poprawiły sie zabiegi od 18,45 do 21,45 8-)
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Darek!!!!
Wyremontowane jest od czwartego w górę!!!!!a zabiegi są póżno ale tylko dla tych co przyjadą póżniej bo ja wszystko kończę przed obiadem !!!!!! :D :lol: ;) a poza tym to jest piękna pogoda i się opalam ale bez przesady!!! :roll: pozdrawiam!!!!
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Fajnie mieć rozeznanie w lokalach kołobrzeskich, my mieszkamy w Medze i na wieczorki chodzimy do Verano za daleko do Perły chyba że dla fajnego towarzystwa to i na koniec świata. :D :D :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

myszek pisze:Fajnie mieć rozeznanie w lokalach kołobrzeskich, my mieszkamy w Medze i na wieczorki chodzimy do Verano za daleko do Perły chyba że dla fajnego towarzystwa to i na koniec świata. :D :D :D
Co TY piszesz Mega oddalona jest od Verano 500 a Verano od Perły o 250m
a znam takich ,ktorzy na tańce i z Arki pojawiali się codziennie w ..Bałtyku w jedna strone spacerek spowrotem odwoz
wszak mamy podczas turnusu troszke wolnego..
atena 43
Na forum od: 10 maja 2013 23:14

Post autor: atena 43 »

hej agnieszko .ja bede na turnusie dopiero w sierpniu.mam pytanko ,czy osoby pelnoplatne i z zus jedza posilki w tym samym czasie?bo mam zamiar namowic meza na 2 tygodniowy pobyt:)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Agnieszko