Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
droga Basiu,miło mi.ale niestety nigdy nie byłem w Rabce!! przejeżdżałem tylko jadąc do Zakopanego,tak wiec nic Ci nie powiem
pozdrawiam serdecznie,ścielę się do pańskich nóżek
Witam. Dziękuję za wskazówki. W tym dziale poruszyłam temat wiadomośći ponieważ wiedziałam, że napewno i szybko mi ktoś odpowie. Zadko korzystam z jakiegokolwiek forum z braku czasu, ale obsługe biegła komputera i programów znam, ba nawet ostatnim razem jak byłam w Wysowej w sanatorium to kilka osob uczyłam bo była kawiarenka internetowa. Gdyby nie wyjazd do sanatorium pewnie tutaj też by mnie nie było. Panie Administratorze wyrozumiałości i brawo dla Pana czujności na forum. Porzadek fakt musi być.
Dziękuję za miłe określenie "Młodzież".
irena pisze:Ja 7 maja w Marconim mam tez szukac Basi , ciekawe czy tej samej pozdrawiam
....a jednak mnie znalazłaś......spotkałyśmy się dwa razy.....Pozdrawiam Cię Irenko...pa.Jestem bardzo zadowolona z tego wyjazdu..
Witam ! Milo bylo sie spotkac ---ale podobno dla chcacego nic trudnego.......no niestety moj wyjazd zbyt udany nie był pozdrawiam Basiu i zycze zdrowia