SZYMEK PATYK

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2013 20:33

Re: SZYMEK PATYK

Post autor: szymekpatyk »

Kruszynka to jak nazwałaś "urządzonko to wspaniała maszyna potrafi dać wiele radości i nie tylko :o :o , a jak to jeździ adrenalina na zawołanie :shock: , przy prędkości 230 km/h, droga robi się węższa niż guma w majtkach nie wiem czy zdobyła byś się na odwagę ,żeby na tym usiąść , ja to kocham i jeżdżę ponad czterdzieści lat kiedyś jeździła ze mną moja panienka ale teraz coraz rzadziej mogę ją na to namówić po prostu chyba się boi .
Ato maszynka nazywa się Yamaha 750 i do setki ma około 3,5 sekundy jeszcze nie jechałem na maksa jechałem tylko 270 km /h i na to ,żeby jechać szybciej zabrakło mi odwagi pozdrawiam cieplutko i ściskam Szymek pa pa :kwiat: :kwiat:
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz

jak tak to jeszcze jedna fotka
Załączniki
530351_460023294054790_1753660720_n.jpg
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj :) No tak ,a ja myślę co to za szalony człowiek na tej maszynie ,śmignął obok mnie ,tak ,że moje autko o mało nie dostało "czkawki" :lol: :lol:
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz

ale ja mam jeszcze jedno oblicze tak widzą mnie inni schorowani kuracjusze . :lol: :lol: :lol:
Załączniki
13685885-ukrainian-veterans-of-the-great-patriotic-war-victory-day-is-celebrated-in-may-09-2012-in-kharkiv-uk.jpg
13685885-ukrainian-veterans-of-the-great-patriotic-war-victory-day-is-celebrated-in-may-09-2012-in-kharkiv-uk.jpg (7.77 KiB) Przejrzano 284 razy
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

szymekpatyk pisze:Kruszynka to jak nazwałaś "urządzonko to wspaniała maszyna potrafi dać wiele radości i nie tylko :o :o , a jak to jeździ adrenalina na zawołanie :shock: , przy prędkości 230 km/h, droga robi się węższa niż guma w majtkach nie wiem czy zdobyła byś się na odwagę ,żeby na tym usiąść , ja to kocham i jeżdżę ponad czterdzieści lat kiedyś jeździła ze mną moja panienka ale teraz coraz rzadziej mogę ją na to namówić po prostu chyba się boi .
Ato maszynka nazywa się Yamaha 750 i do setki ma około 3,5 sekundy jeszcze nie jechałem na maksa jechałem tylko 270 km /h i na to ,żeby jechać szybciej zabrakło mi odwagi pozdrawiam cieplutko i ściskam Szymek pa pa :kwiat: :kwiat:
Oj Drogi Szymku
wg Mojej oceny troszkę ponisla Cie FANTAZJA jest to Moja Subiektywna Ocena .
WG YAMAHA -Poland -osiągi dla Yamaha 750 to prędkosc maxymalna 238,km na godzine a osiąg do 100km /godz to 4,3sek oczywiście przy nacisku (załadowaniu 75 kg ) bo wiadomym z Fizyki jest ,że im większa masa to prędkość mniejsza zwlaszcza na Ścigaczach.
Kolejna Sprawa ,ktora mnie bardzo zaintrygowała Ubior na tym motorku ..cóz Nikt Szanujacy nie założy na takie cacko ..krotkich...... gaci
To jest PROFANACJA
i ostatnia kolejna sprawa ..wiek jestem kilka lat mlodszy i obawiałbym sie o prędkość o której tutaj piszesz
Nieopatrznie Moi synowie bawią się na skuterkach i gdy zobaczyli fotke to raczej skłaniali się ku tej za Toj-Toj
Nataliz Kukulińska Śpiewala taką piękna piosenkę ........Dopisz Sobie Tytuł
Pozdrawiam bez urazy
szymekpatyk
Kuracjusz
Kuracjusz

Darku mam podrasowany sinik i zmienione zębatki i on ma takie osiągi jak pisałem a co do krótkich spodni to zdjęcie robiłem pod domem tak jak wyjechałem z garażu a nie z tasy w kombinezonie i kasku , ale napisałeś co uważałeś pozdrawiam cię serdecznie ps tak na marginesie to niejeden chciałby mieć taką zabaweczkę i jeszcze umieć na niej jeździć to nie jest motorynka jak jeżdżą twoi synowie pozdrawiam i życzę powodzenia
Awatar użytkownika
elvis--
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 14:57

Post autor: elvis-- »

Fotka dziadka z orderami,nie dotyczy ciebie!!!! Czytaj ze zrozumieniem,a fotki odczytuj poprawnie!!! Najlepiej owiej się na tej swojej motorynce :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
elvis--
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Owiej sie ze dwa razy,bo raz moze byc za mało,nastepnie wchodz na forum,czytaj i pisz. Widze ,ze trzeba cie tepic wredna motorynko 8-) Prowokujesz? Uważaj bo pójdziesz z bekiem ;) Na razie jestem jeszcze grzeczny ;)
Awatar użytkownika
elvis--
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak chcesz prowadzic w miarę wyrownana walke to do tankuj,bo od poczatku jedziesz na oparach!!!
Jak chcesz prowadzic w miarę wyrownana walke to do tankuj,bo od poczatku jedziesz na oparach!!!
7848457-paliwa-guages.jpg (6.31 KiB) Przejrzano 269 razy
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

szymekpatyk pisze:Darku mam podrasowany sinik i zmienione zębatki i on ma takie osiągi jak pisałem a co do krótkich spodni to zdjęcie robiłem pod domem tak jak wyjechałem z garażu a nie z tasy w kombinezonie i kasku , ale napisałeś co uważałeś pozdrawiam cię serdecznie ps tak na marginesie to niejeden chciałby mieć taką zabaweczkę i jeszcze umieć na niej jeździć to nie jest motorynka jak jeżdżą twoi synowie pozdrawiam i życzę powodzenia
Widzę tutaj osobę ,która zna mych synow !!!!!!.
Odnośnie motorynki ,ktorą tutaj wywolalem byla to przenośnia .Ale zawsze można sprawdzić na pewnych forach ,kto czym dysponuje -Starszy Syn dysponuje "anglikiem " ,kiedyś pragnol amerykańca czy też niemca
Ty chwalisz się swym japończykiem ,ktory jest ogolnie dostępny na rynku wtórnym.
Chwała Ci ,że jesteś tak sprawny w Swym po fotce wieku i masz takie osiągi ,ktore to nieskromnie zdarza mi się osiągać na pewnych odcinkach autostrad niestety jestem cieniutki i niewydalam na benzynę gdy dochodzi do wskazanej prędkości komp pokazuje prawie 20l/100
Ja poprostu niewierza ,że Ty na tym motorze przekraczasz prędkość pow 130 km/godz - autostrad nadajacych się do takiej jazdy w polsce mamy około 200 km a osób ,które pozwalają sobie na wspomnianą przez Ciebie prędkość jest naprawdę ..niewielu
oddali swe narządy na które Wielu Czeka....
Zablokowany