Kołobrzeg "LECH"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Iwonka2013
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2013 20:24
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Kołobrzeg "LECH"

Post autor: Iwonka2013 »

Szkoda Rena 13, że zabraknie nam dobrego przewodnika po Kołobrzegu. Będzie trzeba rodzić sobie samemu. Chyba ,że inni uprzejmi przewodnicy się znajdą:)))
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: niebieskookii »

Witaj,to My jako juz bywalcy tygodniowi to Cie tam mozemy przywitac na dworcu szampanem... ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry Iwonka2013, Kołobrzeg nie jest jakąś metropolią więc myślę że parę dni wystarczy na zorientowanie się w otoczeniu. LECH jest w samym centrum uzdrowiska, przy deptaku niedaleko mola. Wystarczy ładna pogoda i miłe towarzystwo a będziesz zadowolona z pobytu :) i tego Ci życzę! Pozdrawiam. Renata
Iwonka2013
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie ma sprawy, dam sobie radę! Znam doskonałe położenie Lecha i jestem tym bardzo usatysfakcjonowana :) W Kołobrzegu bywałam jako młodzież wiele razy! Ale to było jak się nie mylę wieeeeeele lat temu! HAHA Teraz pozostała jeszcze tylko młoda DUSZA!!!Pozdrawiam
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

"Iwonko...chyba troche przesadzasz z tym wiekiem...jestesmy cały czas młodzi,tylko szkoda ze czas tak szybko nam mija.A tym bardziej wiec wracamy do miejsc,które znalismy jako "młodzież"..zawsze miło i sentymentalnie mozna spacerowac starymi sciezkami...
Iwonka2013
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam też taki plan!! Plan sentymentalnej podróży do starych, dobrze znanych, lecz na nowo odkrywanych miejsc. To fakt czuję jak starsza młodzież :D
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

i tak trzymaj,,,a moze zrobimy jakis "zlot" lubiacych kołobrzeg haaa...
Majka993
Na forum od: 12 maja 2013 17:55

Post autor: Majka993 »

Witaj Iwonko! Przepraszam byłam w szpitalu i nie zaglądałam tutaj. Ja jadę z Gniezna.
ODPOWIEDZ