SOLANKI Inowrocław Kujawiak

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Kuracjusz1
Na forum od: 06 sty 2013 15:21

Re: SOLANKI Inowrocław Kujawiak

Post autor: Kuracjusz1 »

Ludzie omijajcie sanatorium Kujawiak. Obsługa z wyjątkami ordynarna nieuprzejma i arogancka. Kelnerki niegrzeczne i nieuprzejme. Służba medyczna arogancka. Margaryna przez całe 21 dni. Pierwsza zmiana posiłków godzina 7.30 z brakiem możliwości zamiany , na drugą turę "bo mieszkam na parterze". Możliwość wyjazdu jeden dzień wczesniej zerowa. Cały personel informuje o opłacie 85 zł za dzień i można wyjeżdzać. Wynika brak organizacji pracy i wielka pazerność , prezesa spółki.
Kuracjusz1
Na forum od: 06 sty 2013 15:21

Post autor: Kuracjusz1 »

Zyczę wszystkim pracownikom wyjazdu do takiego sanatorium.
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Witam kuracjusza 1. na jakiej ulicy mieszkałeś .Mąż ma skierowanie od 15 02 do kujawiaka ale do szpitala sanatoryjnego przy ul. Sienkiewicza 50. Na forum pytałam i całkiem niezłe opinie dostałam od byłych kuracjuszy. napisz coś więcej wszystko nas interesuje. pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 132 razy
Podziękowano: 60 razy

Post autor: Atina »

Będzie dobrze...w Kujawiaku jest oddział szpitalny kardiologia...zabiegi są dobre choć na dwie zmiany,ale to duży obiekt poza tym z Kujawianek również kuracjusze korzystają z zabiegów w tym obiekcie(ja właśnie dochodziłam tam)Wyżywienie mieliśmy właśnie z Kujawiaka było dobre.Pozdrawiam :)
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2012 17:31

Post autor: lucy27 »

Nie jest tak żle w Kujawiaku jak napisał Kuracjusz1 byłam końcem listopada i początkiem grudnia i nie było żle. Jedno jest prawdą jest to kombinat zabiegi są na dwie zmiany także jedzenie podzielone jest na dwie tury. Nie jest ono złe dla mnie za mało było surówek Jeżeli chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj odpowiem :)
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Post autor: ewakacz »

Witam!Powiem krótko są opinie i opinie. Ja podsumuje to tak jak macie Państwo możliwość zmiany miejsca to tak uczyńcie! Kołchoz, obóz to określenia jakie mi najlepiej pasują aby nazwać ten obiekt. Warunki socjalne dla osób po szpitalnych fatalne pod każdym względem!!! W niczym nie przypominają szpitala (brud,smród i ....) NIE POLECAM. W budynku gdzie noce spędzają osoby ze skierowaniami sanatoryjnymi znośnie ( może dla tego że trochę dopłacają )! Ja zrezygnowałam widząc pokój w jakim miałam przebywać 21 dni-po szpitalne.
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do ewakacz. Witam. Mój mąż jedzie do kujawiaka na poszpitalne ( kardiologia) , to jego pierwszy wyjazd i nie chciała bym aby się zraził , choć nie jest zbyt wymagający. zamiana ... to chyba trudne nie wiem jak to załatwić ? Napisz co tam jest takiego strasznego.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Post autor: ewakacz »

Zuza napisz proszę adres mailowy to dokładnie napiszę jak masz dalej postępować. Wstępnie napisałam o panujących tam warunkach. Zresztą nie wiem jakie są oczekiwania Twojego męża ale dla mnie były nie do przyjęcia.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

ewakacz, wystarczy, że klikniesz w ikonkę PW lub ikonkę koperty e-mail po prawej stronie postu zuzy i będziesz mogła do niej napisać bez konieczności publicznego podawania adresu e-mail przez zuzę. Stale powtarzam, że upublicznianie adresów e-mail to świetna gratka dla hakerów. Po to na forum działa system PW i e-mail, by nie ujawniać publicznie swoich danych.
Pozdrawiam
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do ewakacz. Napisz tak jak admin radzi . Czekam i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ