Zem-Tourist Pustkowo- 16.09.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Zem-Tourist Pustkowo- 16.09.

Post autor: forumowicz »

No cóż odpowiadam.....baza zabiegowa super,wyżywienie ,obsługa super.....reszta :shock: :shock: :shock: jeden sklep po sezonie ,zero dancingów,zero kawiarni,barów,chyba że jedziesz autem to ....Międzyzdroje,Kołobrzeg.
Dwa wieczorki :zapoznawczy i pożegnalny,no i jedyna atrakcja na ośrodku...stół do ping-ponga ,hahaha
Imprezy jedynie po nalocie codziennym pielęgniarki ,w pokojach....
Nic innego dla mnie nie mieli....Pustkowo,lub Borkowo,wybrałam to gdzie byłam i pomimo wszystko dobrze się bawilam.
Kołobrzeg był ale dopiero po połowie października ,a w tym czasie skończy mi się 180 dni chorobowego.
Zdradź jeszcze mi skąd Ty jedziesz,bo ze Słupska dowozi autobus na miejsce....pod same drzwi ośrodka :lol:
Więcej informacji....zapraszam na PW :mrgreen:
Awatar użytkownika
karola244
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2012 12:43
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: karola244 »

Blondi wariatko czekaj na mnie , ja chce ponownie z Toba być :) powiedz jak było [cenzura] :)
forumowicz

Hejka mloda....a wniosek juz złożyłaś :?: :roll: ...czas ucieka :!:
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: cieszyn »

zeby sobie troche podensić można się wybrac do Alex`a i jeszcze jednego ośrodka na tej samej ulicy ale juz nie pamiętam nazwy
forumowicz

Co Ty :!: :!: :!: :!: ..to jednak jest tam coś nowego ...łał,bardzo dobrze ;)
silverscent
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2013 00:18
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: silverscent »

blondi pisze:No cóż odpowiadam.....
Zdradź jeszcze mi skąd Ty jedziesz,bo ze Słupska dowozi autobus na miejsce....pod same drzwi ośrodka :lol:
Więcej informacji....zapraszam na PW :mrgreen:
Jadę z drugiej strony wobec tego sam będę się musiał dowieźć :D
co do większej ilości informacji... chętnie :) , mam kilka pytań co do "działania ośrodka" ;) jak mogę się z Tobą na PW skontaktować ?
pozdrawiam
forumowicz

Pod swoim nickiem masz ludzika z napisem PW.....klikasz i piszesz,ha ha ha :mrgreen:
Jeśli jesteś z okolic Szczecina ....to do kurortu zajezdżaja busiki :mrgreen: Pozdrowionka i do zobaczenia na pustkowiu :mrgreen: :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

silverscent nie masz jeszcze możliwości pisania na PW. Na wszystkich forach jest taki znany problem - wyczytam wszystko co mnie interesuje ale sam nie podzielę się z innymi swą wiedzą - stąd często stosowane jest takie właśnie ograniczenie z PW po to by nowy użytkownik napisał co nieco na ogólnym forum by każdy mógł poczytać, a nie od razu przenieść dyskusję na PW. Myślę, że Twoje pytania do blondi nie są osobiste i chodzi raczej o ośrodek, tak więc mogą te pytania, a szczególnie odpowiedzi zainteresować innych forumowiczów. Zachęcam więc do zadania ich na forum.
Pozdrawiam ;)
silverscent
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2013 00:18
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: silverscent »

administrator pisze:silverscent nie masz jeszcze możliwości pisania na PW.
Dzięki Admin za wyjaśnienie :) już myślałem że mi sprzęt padł :)) ... pytania do bondi są nie osobiste ;) jednak dla mnie istotne ale uważam że ogólnodostępne forum nie jest odpowiednim miejscem na ich zadanie :))
Ile postów trzeba zrobić aby uzyskać prawo do PW ?
pozdrawiam
forumowicz

Silverscent....masz moje gg:45742582....dopóki nie dostaniesz dostepu na PW :lol:
Zablokowany