Moczyk..... Gdzie jesteś??????
Tajemnica kobiety !
-
forumowicz
Re: Tajemnica kobiety !
Nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać,a lincz Cię nie czeka tylko seria bolesnych zastrzyków w postaci "kolki brzusznej"
-
forumowicz
Teśka, właśnie Moczyk to wyjątkowa persona...., atakuje z nienacka i trafia celnie.teśka pisze:Och ten obiekt westchnień.....
Moczyk..... Gdzie jesteś??????
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Jestem odbierany na wszelaki sposób,ale jaki to już od płci przeciwnej zależymix pisze:Alek, odbieram Cię jako wyjątkowo wrażliwego i szlachetnego faceta. Wiele masz dziewczyn które marzą o takiej romantyczności.
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Przecież, jako znawca kobiet, powinieneś to wiedziećmix pisze:Many, mnie nie chodzi o to żeby zbajerować kobietkę i wykorzystać..., to jest pikuś. Sztuką jest uwieźć.., uzależnić od siebie...być ciągle obiektem jej pragnień, jej miłością, obsesją..., ciągłą niewiadomą i tajemnicą...jej szaleństwem, rozpaczą, tęsknotą i...
-
forumowicz
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Wiesz Mix - ja nigdy nie bawiłem sie miłoscia bo zazwyczaj taka zabawa zawsze ma dramatyczny finał,,Zawsze ktos potem cierpi,,Zeby uwiezc ,uzaleznic i byc narkotykiem drugiej osoby potrzebna jest Miłosc odwzajemniona ,wtedy z kobieta mozesz zrobic wszystko i odwrotnie ,,,Dla wszystkich którzy mysla ze miłoscia mozna sie beztrosko bawic ,polecam ksiazke ,>Mały Książe< ,,tam jest głebia wszystkiego o czym tak rozwazasz drogi kolego,,pozdrawiam,,MANYmix pisze:Many, mnie nie chodzi o to żeby zbajerować kobietkę i wykorzystać..., to jest pikuś. Sztuką jest uwieźć.., uzależnić od siebie...być ciągle obiektem jej pragnień, jej miłością, obsesją..., ciągłą niewiadomą i tajemnicą...jej szaleństwem, rozpaczą, tęsknotą i...