Tajemnica kobiety !

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Tajemnica kobiety !

Post autor: teśka »

Och ten obiekt westchnień.....
Moczyk..... Gdzie jesteś?????? ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Elunia :) :kwiat:
Nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać,a lincz Cię nie czeka tylko seria bolesnych zastrzyków w postaci "kolki brzusznej" ;) Cóż jeśli oczy mają zamknięte pozostają to już tylko całowanie skuteczne jest :) ale nie będę się rozpisywał ponieważ swą tajemnice wydam i wtenczas każda będzie mnie odtrącać,a tak przy boku tej jedynej pragnąłbym zasnąć :) :kwiat:
forumowicz

teśka pisze:Och ten obiekt westchnień.....
Moczyk..... Gdzie jesteś?????? ;)
Teśka, właśnie Moczyk to wyjątkowa persona...., atakuje z nienacka i trafia celnie.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

..............Alku dobrze że w tobie mam obrońcę :) :) już się bałam o moją głowę :lol: :lol:
forumowicz

Alek, odbieram Cię jako wyjątkowo wrażliwego i szlachetnego faceta. Wiele masz dziewczyn które marzą o takiej romantyczności.
forumowicz

Zawsze będziesz miała obrońce we Mnie :) :kwiat: wiesz dlaczego ;) a Twoja głowa nie spadnie i topór kata jej nie sięgnie.
forumowicz

mix pisze:Alek, odbieram Cię jako wyjątkowo wrażliwego i szlachetnego faceta. Wiele masz dziewczyn które marzą o takiej romantyczności.
Jestem odbierany na wszelaki sposób,ale jaki to już od płci przeciwnej zależy ;)
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

mix pisze:Many, mnie nie chodzi o to żeby zbajerować kobietkę i wykorzystać..., to jest pikuś. Sztuką jest uwieźć.., uzależnić od siebie...być ciągle obiektem jej pragnień, jej miłością, obsesją..., ciągłą niewiadomą i tajemnicą...jej szaleństwem, rozpaczą, tęsknotą i...
Przecież, jako znawca kobiet, powinieneś to wiedzieć :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Oj tam, oj tam..., człowiek całe życie się uczy i wszelkie wskazówki są cenne... ;)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

mix pisze:Many, mnie nie chodzi o to żeby zbajerować kobietkę i wykorzystać..., to jest pikuś. Sztuką jest uwieźć.., uzależnić od siebie...być ciągle obiektem jej pragnień, jej miłością, obsesją..., ciągłą niewiadomą i tajemnicą...jej szaleństwem, rozpaczą, tęsknotą i...
Wiesz Mix - ja nigdy nie bawiłem sie miłoscia bo zazwyczaj taka zabawa zawsze ma dramatyczny finał,,Zawsze ktos potem cierpi,,Zeby uwiezc ,uzaleznic i byc narkotykiem drugiej osoby potrzebna jest Miłosc odwzajemniona ,wtedy z kobieta mozesz zrobic wszystko i odwrotnie ,,,Dla wszystkich którzy mysla ze miłoscia mozna sie beztrosko bawic ,polecam ksiazke ,>Mały Książe< ,,tam jest głebia wszystkiego o czym tak rozwazasz drogi kolego,,pozdrawiam,,MANY ;)
ODPOWIEDZ