Agat Cieplice

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Agat Cieplice

Post autor: forumowicz »

Smuga czy my jesteśmy takie straszne? :shock: uciekli nam :cry: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: darek »

Jestem ...cóz pomimo Mocnego postanowienia zawsze pozostaje w Sercu ten SPORT a że dzis sobotka czyli kolejna grupa mial mecz a po zwycięskim meczu było malutkie i krociotkie spotkanie NOWOROCZNE w gronie sztabu szkoleniowego -ok Butelka dobrego czerwonego wina i POWRÓT Srodkiem Komunkacji miejskiej do Domu .
Cholera człowiek niezna i nie wie jak dojechac około 5-6 km do domu!!
Czyli odpowiedź tylko obrazkami co w międzyczasie ?
czy moze więcej konkretów ..
forumowicz

Zaraz nas stąd admin przegoni hm ,a czy winka lampki dwie pije się samej ..... :lol: :o
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2014 17:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 19

Post autor: Tomasz 2305 »

Dzięki za odpowiedź. Miałem na myśli konkrety, czyli o której jest śniadanie, czy przed śniadaniem są zabiegi itp.
Ponadto, napiszcie mi proszę, jaki strój obowiązuje na zabiegach (nie wiem co mam zabrać ze sobą).
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Tomasz 2305 8-)
ja dopiero co niedawno wróciłam z Agatu bo 15-12-2013r. Byłam prywatnie ale jeśli chcesz wiedzieć coś więcej napisz na PW. Na stronach NS też jest dużo informacji. To moje najlepsze sanatorium byłam tam już trzy razy. :)
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz

agat pisze:Tomasz 2305 8-)
ja dopiero co niedawno wróciłam z Agatu bo 15-12-2013r. Byłam prywatnie ale jeśli chcesz wiedzieć coś więcej napisz na PW. Na stronach NS też jest dużo informacji. To moje najlepsze sanatorium byłam tam już trzy razy. :)
Jako "nowicjusz" na forum nie mogę pisać na PW. :(
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Tomasz 8-)
:shock: Jeśli nie możesz pisać na PW to podaję swój mail [email].pl :D
forumowicz

Witam ponownie :) Do sanatorium zabieramy to co na wczasy ,dodatkowo wygodne buty na ćwiczenia ,dresik ,etc.Agat ma salę do ćwiczeń ,tzw "siłownię"
Odnosnie ręczników nie pamiętam ,ale były chyba w łazienkach.Agat nie ma basenu.
Pokój rezerwowałam telefonicznie była taka możliwość ;) :)Na pewno podreperujesz zdrowie i odpoczniesz.
Pozdrawiam serdecznie. :)
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz

kruszynka pisze:Witam ponownie :) Do sanatorium zabieramy to co na wczasy ,dodatkowo wygodne buty na ćwiczenia ,dresik ,etc.Agat ma salę do ćwiczeń ,tzw "siłownię"
Odnosnie ręczników nie pamiętam ,ale były chyba w łazienkach.Agat nie ma basenu.
Pokój rezerwowałam telefonicznie była taka możliwość ;) :)Na pewno podreperujesz zdrowie i odpoczniesz.
Pozdrawiam serdecznie. :)
Dzięki bardzo za info. Wynika z tego, że nie ma potrzeby jechać wcześniej aby otrzymać "dobry" pokój.
forumowicz

Witaj Tomasz :) zadzwoń i zapytaj tak by było lepiej ,dzięki temu będziesz wiedział jak postąpić. :)
ODPOWIEDZ