Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
O jej proszę się nie martwić. Jestem pewna , że mąż będzie zadowolony. Budynek w samym parku , maj a zabiegi dosłownie obok. Pokoje są i lepsze i gorsze . Nie wiem jak tam teraz karmią ale samo Szczawno/część uzdrowiskowa /cudna . Jeżdżę tam już od lat.
Pozdrawiam i koniecznie /tylko aby zobaczyć to miejsce /odwiedzić męża
Witam,do Pani grzynia kilka słow.Nie wiem skąd tyle obaw co do wyjazdu męża do tak pięknego miejsca jakim jest Szczawno-Zdrój?Byłam tam juz cztery razu (wróciłam w styczniu)i zawsze mam piękne wspomnienia związane z tym miejscem.
"Pionier" znajduje się w pięknym Parku Zdrojowym a w maju to dopiero będzie pięknie i ciepło więc przejść (3 min) do Korony piastowskiej na posiłki (całkiem nie złe i sporo,byłam tam 4 lata temu) to cała przyjemność.Na zabiegi do przepięknego zakładu przyrodoleczniczego (2min)to następna przyjemność.Cudowna roślinność w parku,kwitnące rododendrony.Nie wiem jakie są pokoje w Pionierze ale nigdzie nie jest tak zle aby nie mozna było normalnie funkcjonować przez 3 tygodnie.Duzo zależy od tego z jaka osobą dzieli sie pokoj,pozytywne nastawienie i wiara w to,ze podreperuje się zdrówko,czego mężowi życzę.
Witam.Proszę się nie obawiać sanatorium Pionier to jedno z ładniejszych w Szczawnie.Położone jest w pięnkym parku,a pobytu w maju tylko pozazdrościć i tych kwitnących magnoli i rododendronów.Do Zakładu Przyrodoleczniczego bardzo blisko i na posiłki w Koronie Piastowskiej też tylko przejść przez ulicę.Ponieważ ja wróciłam 7.03 i też stołowałam się w Koronie to mogę stwierdzić że posiłki są bardzo smaczne,co najwyżej dla mężczyzny może troszkę skąpe.Życzę miłego pobytu i przyjemnych wrażeń.Jeśli ktoś lubi potańczyć to polecam najbliżej Pioniera kawiarnię Legenda lub troszkę dalej Astor i Młyn.Pozdrawiam
Witam czy ktoś wybiera się 11 kwietnia 2011 do Szczawna zdroju do sanatorium z okolic Ostrów Wielkopolski - Kalisz Chętnie bym się zabrał .Proszę o odpowiedz zawsze taniej .