Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: sztani »

Kruszynko oprócz tematu Królowa i królestwo jest jeszcze masa innych wątków więc po co zamykać cały dział? Jak ktoś chce ciągnąć te tematy to niech się w to bawi . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: Sloneczko »

Oczywiście, że każda kobieta jest królową i powinna znać swoją wartość. Z tego też względu uważam, ze jeżeli panowie chcą robić jakiekolwiek wybory powinni sami zgłaszać kandydatury pań. Tylko jak to ma się odbywać? I na jakich zasadach? jakie należy przyjąć kryteria? I tak naprawdę to o co tu w tym wszystkich chodzi. Bo jeżeli chodzi o wybory królowej forum zawsze myślałam , ze wybiera się ją nie za piękno ciała, nie za urodę ale za piękno duszy, serca, które przemawia w postach w sposób bardzo nas ujmujący . Za pomoc udzielaną ludziom w każdej sytuacji i za jej dobroć przemawiająca do każdego. Ale jakie kryteria przyjąć wybierając króla forum? Może za dowcip, za nienaganne maniery, za ilość postów, za ilośc punkcików, za elegancje.......nie wiem. Jeżeli chodzi o wybory miss lub mistera forum to należy je zrobić na jakimś spotkaniu w realu. Przecież nie wszyscy wiemy o wszystkich wszystko :D , nie znamy się wizualnie, nie wiemy jakie mamy zachowania w realu, itp.
Max :kwiat: wiem, że masz dobre zamiary tylko, ze sam nic nie zrobisz. Gdyby co to ci pomogę :lol: :lol: I myślę że nie powinniśmy sie ciągle na siebie obrażać bo to co tutaj robimy( nie mówię o wyrażaniu swoich myśli na forum bo w moim przypadku sa one akurat prawdziwe) to tylko zabawa a takiej zabawy na pewno większości brakuje
Duzo jest fajnych tematów Sztani :kwiat: i wiele jest gustów. Uważam ,ze dział ten jest potrzebny i nie ma go co zamykać :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sztani ciągnij te inne tematy,śmiało
forumowicz

już nie zawracam głowy: do admina i Sztani:tymi poważnymi tematami macie powoli wyniki: coraz mniej ludzi na forum pisze!
forumowicz

Słoneczko jak madrze :) :) :serce:
Max BINGO :kwiat: :kwiat:
Zaraz ktos napisze o klubie wzajemnej adoracji :lol: i będzie tez miał rację ,bo tutaj wszyscy maja po trosze rację . :lol: :lol: :o
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Max pisz co chcesz mnie to nie przeszkadza a wyrażanie swojej opinii jest dla każdego wskazane . Nie jest moją intencją nic blokować a tym bardziej zniechęcać . Max tak łatwo się poddajesz . Obiecuję .że nie będę pisał w tych tematach . Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Sztani tylko oby nie na pewno ;) Bedziesz pisał ja to wiem :lol:
Napisz 50 razy ,że nie bedziesz tutaj pisał ,to uwierzę Tobie :lol: :| :oops: :lol:
forumowicz

skoro szanowny pan administrator stwierdził że temat głupi,to on tu przecież rządzi! niech rządzi tak aby wszyscy byli zadowoleni,nie chce wyborów,nie będzie,proste
forumowicz

Sloneczko pisze:Oczywiście, że każda kobieta jest królową i powinna znać swoją wartość. Z tego też względu uważam, ze jeżeli panowie chcą robić jakiekolwiek wybory powinni sami zgłaszać kandydatury pań. Tylko jak to ma się odbywać? I na jakich zasadach? jakie należy przyjąć kryteria? I tak naprawdę to o co tu w tym wszystkich chodzi. Bo jeżeli chodzi o wybory królowej forum zawsze myślałam , ze wybiera się ją nie za piękno ciała, nie za urodę ale za piękno duszy, serca, które przemawia w postach w sposób bardzo nas ujmujący . Za pomoc udzielaną ludziom w każdej sytuacji i za jej dobroć przemawiająca do każdego. Ale jakie kryteria przyjąć wybierając króla forum? Może za dowcip, za nienaganne maniery, za ilość postów, za ilośc punkcików, za elegancje.......nie wiem. Jeżeli chodzi o wybory miss lub mistera forum to należy je zrobić na jakimś spotkaniu w realu. Przecież nie wszyscy wiemy o wszystkich wszystko :D , nie znamy się wizualnie, nie wiemy jakie mamy zachowania w realu, itp.
Max :kwiat: wiem, że masz dobre zamiary tylko, ze sam nic nie zrobisz. Gdyby co to ci pomogę :lol: :lol: I myślę że nie powinniśmy sie ciągle na siebie obrażać bo to co tutaj robimy( nie mówię o wyrażaniu swoich myśli na forum bo w moim przypadku sa one akurat prawdziwe) to tylko zabawa a takiej zabawy na pewno większości brakuje
Duzo jest fajnych tematów Sztani :kwiat: i wiele jest gustów. Uważam ,ze dział ten jest potrzebny i nie ma go co zamykać :twisted:
Tiaaaaaa?No no Słoneczko :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Słoneczko jak madrze :) :) :serce:
Max BINGO :kwiat: :kwiat:
Zaraz ktoś napisze o klubie wzajemnej adoracji :lol: i będzie tez miał rację ,bo tutaj wszyscy maja po trosze rację . :lol: :lol: :o
Kruszynko :kwiat: i jak tu się normalnie bawić??? Nawet na forum już nie można nic powiedzieć???? Zobacz ile tu na forum jest takich klubów i ja nic nie mówię, bo mnie to akurat nie przeszkadza. Jestem tutaj bo tego chce , bo mi się podoba. Wystarczy dwie, trzy osoby aby zrobić wielkie zamieszanie i wywołać stan niepokoju innych i stan zagrożenia
ODPOWIEDZ