Lądek Zdrój Stanisław

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Aldona
Na forum od: 15 paź 2013 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Lądek Zdrój Stanisław

Post autor: Aldona »

Dziękuję wszystkim za wiadomości i pocieszenie, że da się wytrzymać. Zabiegi faktycznie wszyscy chwalą, ale ma nadzieję, że trafię do wyremontowanej części Stasia i przede wszystkim na fajne towarzyszki. Jeśli mogę zapytać (może to śmieszne pytanie, ale jadę po raz pierwszy) to na jakie stroje mam sie nastawić, czy na dresy czy normalne ciuchy, i jak z możliwością prania? I jeszcze jadno, czy jest w tym Stasiu dostęp do internetu? A jeszcze jedno :D Zainteresowały mnie również wiadoności o organozowanych wycieczkach, czy jest to standard, czy w zależności od grupy chętnych? Dziękuję wszystkim za opdowiedź. Pozdrawiam Aldona
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Lądek Zdrój Stanisław

Post autor: Felice »

Aldona
Stroje różne - dresik na zabiegi,normalne ciuchy na spacery ...no i jak każda kobieta coś na wieczorne wyjścia :D Na wycieczki zapisujesz się tam gdzie chcesz.Jest kilka biur podróży i każde oferuje coś.Programy wiszą na tablicach ogłoszeń w całym zdroju.Jedno biuro masz w bezpośrednim sąsiedztwie swojego sanatorium.
andrzej1955
no w Lądku jak na każdym turnusie jest w tej chwili kilkaset osób :lol: ,a jeżeli chodzi o znajomych z forum to też kilka osób jest - ja dziś wróciłam stamtąd :D
ODPOWIEDZ